Какъв аромат харесват зодиите

Eто и кой е любимият аромат на всеки от зодиакалните знаци.

Овен – Велур

Овните са импулсивни и първични, има нещо, което сякаш задейства сетивата им и ги предизвиква, когато усетят миризмата на велур. Обичат велурените изработки, струват им се луксозни. За повечето това е странно, но е перфектно за страстните и динамични Овни.

Телец – Карамфил

Това са топли, добросърдечни и мили зодии, които ценят семейството. Ароматът на карамфил им напомня за вкъщи, затова го обичат. Освен това, той е нежен и отговаря на тяхната природа. Успокоява ги.

Близнаци – Роза

Класическият аромат на роза е любим на Близнаците. Той е като тях – адаптивен, отива си с всичко. Ароматът може да е силен, нежен, деликатен, носталгичен. С него Близнаците са себе си и излъчват увереност и игривост.

Рак – Жасмин

Ароматът на жасмина е деликатен и ненатрапчив, точно като Раците. Те обожават жасмините, защото ги свързват с романтиката, нежността, любовта, и дори с драмата. Тези зодии са раними и крехки, като цветето.

Лъв – Лимон

Лъвовете обичат да са нестандартни, винаги имат свежи и креативни идеи, затова лимоненият аромат им е любим. Тези зодии са жизнерадостни, лъчезарни, винаги имат сили и енергия – както този аромат зарежда с насторение, ободрява и ни кара да се усмихнем.

Дева – Кедър

Тези иглолистни дървета са любими на Девите. Тези зодии обичат да са сред природата, да усещат енергията на земята, харесват простичките неща – затова ароматът на кедър ги успокоява и им дава сили.

Везни – Окосена трева

Везните обожават миризмата на прясно окосена трева. Те са хармонични и спокойни личности, обичат баланса и именно този аромат ги кара да се чувстват спокойни, защитени, здраво стъпили на земята. Така усещат топлина и стабилност, а те копнеят за това.

Скорпион – Пачули

Ароматът на храстовидно растение от семейството на ментата омагьосва Скорпионите. Те търсят глътка свежест, копнеят за нов и различен свят и пачулито успява да ги зареди с енергия и да ги ободри. Това е екзотично растение, непознато на всеки, затова им харесва – те са потайни.

Стрелец – Портокал

Тази миризма напомня за празниците, повдига настроението, а и е много свежа и омайваща. Портокалите са като малки слънца, точно каквито са и Стрелците – весели, приказливи, лъчезарни, готови за приключения и енергични.

Козирог – Еспресо

Тези зодиакални знаци са амбициозни, работливи, много сериозни. Държат на работата и вършат задачите си веднага. Но сутрин не могат да функционират без кафе, дори самият аромат ги събужда, стимулира да продължат и им помага да останат концентрирани.

Водолей – Море

Натрапчивата и силна миризма на сол кара Водолеите да станат по-решителни, уверени, амбициозни. Те се нахъсват, когато усетят мириса на морето. Това сякаш ги пречиства, зарежда и освежава. 

Риби – Теменужка

Рибите са такива мечтатели и са много творчески настроени. Лилавият цвят на теменжуката символизира именно изкуството, мечтите, идеализма. Рибите си живеят в собствен свят, където романтиката и моралът все още са на почит и аромата на теменужки им напомня това. Той е наситен и сладък, затова е перфектен за милите и раними Риби.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *