Какъв е вашият дом според зодията

Всеки един от знаците в зодиака принадлежи към определен елемент – огън, вода, земя, въздух. Тези елементи имат определен принос и влияние върху характера и особеностите на съответната зодия. Могат да имат отношение за интимния свят, професионалния живот и кариерата, финансовите навици, както и начина на обзавеждане на дома, интериора и много други аспекти от живота.

Днес ще разгледаме какви са характерните особености на дома ни според зодията и съответния природен елемент, към който принадлежи тя.

Овен – Огън

Телец – Земя

Близнаци – Въздух

Рак – Вода

Лъв – Огън

Дева – Земя

Везни – Въздух

Скорпион – Вода

Стрелец – Огън

Козирог – Земя

Водолей – Въздух

Риби – Вода

Ако вашият елемент е Вода

Вие държите изключително много на отношенията си с хората, с които живеете – те са най-важното нещо в живота ви. Тази обич ви направлява във всеки аспект на живота ви, включително и за начина на обзавеждане на дома ви. Стараете се да го направите и подредите по удобен начин, така че близките ви да чувстват комфорт във всяка една стая. Склонни сте да направите компромис дори със собственото си усещане за удобство, стига да е приятно за членовете на семейството ви. Вие сте щастливи, когато те са добре.

Голямата баня е задължителен елемент от дома ви, както и достатъчно място за душа или просторна душ кабина. Ако домът ви се намира в близост до вода, ще цари пълна хармония при вас.

Вашият дом е мястото, в което намирате спокойствие и непрекъснато се стремите да го направите релаксиращ. За вас би било подходящо да си пригодите малко местенце за медитация или за четене на книга, за усамотяване. Ще ви помага да починете след уморителния ден и да се заредите положително.

Ако вашият елемент е Въздух

Вашият дом изобилства от технологични устройства, всевъзможни джаджи, които улесняват максимално начина ви на живот. Обичате книгите и задължително имате голяма библиотека, включително и електронен четец за книги.

Не сте любители на тишината, затова в дома ви винаги звучи музика, независимо дали чистите, готвите, почивате, четете или сте в банята. Музиката е неизменна част от живота ви и е невидим, но осезаем член на вашето семейство.

Обичате да проветрявате често, да влиза свеж въздух в дома ви е важно за вас. Държите на светлината и сте сложили множество лампи, лампиони из дома ви. Ако прозорците ви отвеждат и към красива гледка навън, вие ще сте най-щастливи на света. Обичате красотата и тя изпълва душата ви, затова се обграждате с ценни на сърцето ви картини, сувенири, книги, снимки.

Обичате да посрещате гости и често каните приятели за вечеря и вино, затова сте обособили приятен кът за приятни срещи и разговори.

Ако вашият елемент е Земя

Вие държите домът ви да е практичен, удобен, но най-важното – функционален. Искате всичко в него да е подредено, така че да не се налага да търсите някой предмет дълго време, а всичко да ви е подръка. Задължително имате килер или средно голям шкаф, в който държите инструменти от първа необходимост. За вас е въпрос на чест да ремонтирате всичко вкъщи, дори и да нямате особени познания за съответния изникнал проблем.

Домът на представителите на земни зодии често се характеризира с простота, семплост, уют. Мебелите не са много на брой, а само най-необходимите за начина на живот. Не се обграждате с излишни вещи, не обичате претрупани от предмети пространства. Напротив, почитатели сте на изчистени стаи, деликатен дизайн, ненатрапчиви и неутрални цветове.

Вашата сакрална стая е кухнята. Прибори, съдове, бурканчета с подправки – всичко в кухнята следва да е подредено идеално и да е на една ръка разстояние. За вас животът в дома ви тече основно в кухнята и насочвате цялата си енергия за обзавеждане, реновиране именно в тази стая.

Ако вашият елемент е Огън

Вие искате да имате дом, в който да кипи живот и активност. Да обособите място за домашен фитнес с един или няколко уреда. Обичате да танцувате и да се движите, затова в поне една от стаите в дома си искате да има достатъчно пространство за танци или пък вече имате подобно местенце.

Тъй като огнените знаци са много страстни, те акцентират на спалнята, нейният дизайн и оформление, включително материи, цветове, форми на мебелите. Огнените зодии държат на интимността и уединението, затова спалнята за тях е свещено място и следва да е подредена по най-хармоничен начин.

Място за креативност, творчество или упражняване на любимо хоби също е препоръчително за огнените зодии, тъй като те обичат да се себеизразяват чрез творчески дейности.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *