Какъв родител сте според зодията

Чудили ли сте се какъв родител ще бъдете? Прекалено добър или много строг, забавен, с чувство за хумор или пък прекалено закрилящ? Зодиакалният знак може да повлияе много на вашия образ като родител и да допринесе с някои характерни особености. Вижте какви черти ви подхождат като родител според вашата зодия.

Овен

Цяло чудо е на какво е способен родителят Овен. Те са сред най-енергичните представители в зодиака. Отдадени на родителството, те са негово въплъщение. Идеалният родител е родителят Овен. Майките и бащите от зодия Овен обикновено правят всичко в името на децата си и макар да работят като всички останали, те винаги успяват да намерят време както за децата си, така и за любимите си хобита. Те намират време за всичко! Няма нещо, което те да не умеят.

Телец

Никога нищо не е достатъчно добро за детето на родител Телец. Представителите на тази зодия обичат красивите вещи и желанието им към разкош и охолен живот лесно се предава и на техните деца. Скъпи обувки за новородено? Няма проблем! При всички случаи, родителите Овни знаят какво искат и правят всичко възможно да го постигнат.

Близнаци

Родителите от зодия Близнаци имат предимството да съчетават най-доброто от два свята. Тези двойствени личности могат да бъдат много забавни и безгрижни, но в същото време много сериозни. За детето на родител Близнак е изключителен късмет, защото те са типажът родители, които винаги отговарят на безбройните им въпроси. Винаги посрещат нуждите на децата си с много внимание. Имат силна интуиция и не се колебаят да се водят от нея.

Рак

Родителите от тази зодия са креативни и много грижовни. Имат вродена емпатия, съчувстват на всеки с проблем и приемат всяка болка на детето си като собствена. Ако детето се удари, те физически усещат неприятната емоция и болка в собственото си тяло. Покрай тази своя особеност, те са склонни към свръхпротекционизъм спрямо децата си. Прекаляват понякога с грижите и манията към закриляне. Добре е да опитате да дадете повече пространство и въздух на децата. Наблюдавайте развитието им, но се опитайте да не правите всичко вместо тях.

Лъв

Лъвовете са известни със своите енергичност и лют нрав. Тези техни черти не се променят, когато станат родители. Лъвовете майки и бащи са взискателни към децата си – държат те да са добри както в училище, така и в плуването, шаха, игрите, във всичко. Да посещават много извънкласни дейности, за да се развиват. Тези горди Лъвове и Лъвици обичат всеки в семейството да е ангажиран с някаква дейност или хоби, не жалят средства за разнообразяване на ежедневието.

Дева

Родителите Дева са най-добрите родители приятели. Няма нещо, което да е пречка за тях или проблем. Те държат всичко под контрол, организирани са, нагаждат се без проблем към графика на децата си. Държат на близкия контакт с децата, игрите и заниманията с тях не са им досадни, а напротив, разтоварват ги и са им изключително ценни. Като родители са спокойни и много от техните приятели с деца ги търсят за съвет или черпят вдъхновение от тях.

Везни

Родителите Везни са от тези, които решават проблеми и всеки ги търси, ако има някакво затруднение. На детската площадка, в училище, у дома, без значение къде, тези родители правят деня на всеки по-добър. Родителите от зодия Везни са балансьори. Те умеят да внасят спокойствие дори и в най-напрегнатите ситуации и да изглаждат всяко недоразумение. Невероятно е тяхното умение да обръщат поравно внимание на децата си, без да ощетяват нито едно от тях. Справят се с всичко с лекота или поне изглежда така, но никога не мрънкат и не се оплакват. Родители герои.

Скорпион

Родителите Скорпиони са от онзи тип, с който никой не иска да си има проблеми. Целеустремени, волеви, със силен характер, те са от типа родители „мама орлица“, която закриля децата си и не дава и косъм да падне от главите им. Не дразнете тези родители и никога не ги подценявайте. Те ще направят всичко за децата си и за техните деца дори. Това, което ги прави тежки за възприемане понякога е манията им към контрола. Те държат всичко да става така, както те са решили и не приемат компромиси. Примирите ли се с тази тяхна черта, знайте, че са непобедими като родители.

Стрелец

Родителят Стрелец е забавният родител. Този, който не се притеснява да се търкаля с детето по пода, да играе наравно с хлапето и да измисля нови, интригуващи занимания. С родителя Стрелец всичко е весело и играта е на първо място в графика с дейности. Родителят Стрелец е много грижовен, той държи всички да са добре и да се чувстват спокойни в компанията му. Най-хубавото на тази зодия е, че никога не пренебрегва децата си и винаги намира време за игра или за помощ с домашните. От родителя Стрелец рядко ще чуете, че няма време за децата си. Ако това е така, значи е нещо извънредно, но не и норма.

Козирог

Козирогът родител е специален тип – той винаги знае какво е добро за детето му и не се притеснява да го каже. При тях липсва страхът от лошото, те са храбри родители, много сериозни и много силни личности. Козирозите са много предвидлива зодия и често знаят какво ще направят децата им, преди самите те да са го осъзнали. Умеят да предугаждат действия и събития и приятелите им понякога се шегуват с тях, че са ясновидци. Имат силна интуиция и се вслушват в нея.

Водолей

Позната като една от най-свободолюбивите зодии, Водолеите определено имат собствен стил и в родителството. За вас е без значение какво правят другите родители във вашия социален кръг. Може 90% от тях да са записали децата си в школа по футбол (момчетата) или модерни танци (момичетата), а само вие да сте записали детето си в театрален кръжок. За вас не е от значение каква е модата във възпитателните методи, а какво импонира на вашите лични разбирания и изисквания в отглеждането на малчуганите. Хубавото е, че вашата вродена свободолюбивост не граничи с липса на дисциплина. Напротив, родителите Водолеи имат силна интуиция за това какво е правилно и какво не, и се водят от нея във всяко отношение, включително и като родител.

Риби

Родителите от зодия Риби са прекрасни, любящи и даващи цялото си внимание на децата си. Недостатъкът на огромната им привързаност е, че са склонни към заслепяване от емоции, понякога не виждат грешките на децата си и не ги признават. За тях почти винаги децата са прави, независимо от ситуацията. Рибите съзнават тази своя черта и се опитват да я поправят, а това ги превръща в едни от най-толерантните типове родители в зодиака. Обожават децата си, поставят ги на пиедестал и правят всичко за тях. az-jenata.bg

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *