Какъв съпруг е според зодията: По-добре е Дева да остане ерген, Лъвът да мисли два пъти, преди да се жени, със Скорпиона е борба ден и нощ

Телецът е най-добрият съпруг, а Водолеят – най-благородният. С Рака се живее най-трудно, а със Скорпиона е борба ден и нощ.

Тайните на вашите съпрузи, да видим повече:

Овен

Мъжът Овен е мечта за всяка жена, поне в началото. Той е романтик, пламенен и спонтанен. Знае какво искат жените, защото е и интелигентен. Той изисква висок морал от жената до себе си, но самият той не рядко търси удоволствие извън дома.

Най-големият му проблем е, че всичко бързо му омръзва. Жената до него трябва да е наистина специална, за да задържи интереса му дълго време.

Телец

Мъжът Телец е страхотен съпруг и баща. Той е нежен, добродушен и верен. Ако се случи да изневери, то е само заради физическа нужда. И то по всяка вероятност, партньорката му отказва близост.

Неговата слабост е, че е голям материалист. Преценява хората по материалните им постижения. Той самият се стреми непрекъснато към лъскав начин на живот.

Близнаци

Мъжете от този зодиакален знак не са материалисти и нямат чувство за собственост върху партньорката си. Те искат да имат свобода, но дават такава и на жената до себе си. Често се развеждат, защото трудно намират точния човек.

Тайните на вашите съпрузи от тази зодия са, че обичат флирта и жените.  Мъжът Близнаци обича да флиртува, но рядко стига по-далече. Той иска просто да се увери, че е харесван, не толкова да започне тайна връзка.

Рак

С мъжа Рак се живее трудно, защото е доста сложна личност.Той лесно се привързва до степен на обсебване и изисква непрекъснато внимание. Ако се разочарова, защото не го получава, може да отиде в другата крайност – да стане ледено студен.

Мъжът Рак често не знае какво иска от жените и живота. Ако попадне на точната жена, той може да бъде много щастлив и да постигне големи успехи.

Лъв

Лъвът се жени прибързано. Той сключва брак объркан и неподготвен за това, което предстои. Тъй като е невероятно горд, никога няма да признае, че е направил грешка в избора на жена. Може да остане във връзка от отговорност и уважение, дори без любов. И това няма да му попречи да бъде грижовен и щедър.

Дева

Единствената подходяща жена за мъжа Дева е жената Дева. Такава връзка би могла да има успех. Представителите от тази зодия често остават сами, защото това е естествена характеристика на този знак.

Най-често мъжът Дева е консервативен и домошар. Той поддържа приятелски отношения в любовта, заради което губи до голяма степен страстта.

Везни

Съпругът Везни е роден съдия във всичко. Той обича да подрежда, организира и да дава мъдри съвети. Домашната атмосфера и брачният живот не му подхождат много, заради което се обвързва сериозно на по-късен етап.

Дори да намери точната жена, той ще се изкушава понякога от забранени „пътувания“. Но никога няма да заговори първи за раздяла.

Скорпион

Мъжът Скорпион обича да доминира и може да бъде ужасен перфекционист. Обременен е от съмнения и търси абсолютна вярност. Заподозре ли най-малкия намек за нелоялност, ще покаже вратата.

Стрелец

Мъжът Стрелец се нуждае от мъдра и тактична жена. Тя трябва да му дава свобода и да не го критикува за приключенския му дух. Интересът му към света е огромен и това го тласка непрекъснато навън. Трудно се задържа вкъщи, което е дразнещо за партньорката му.

Козирог

Мъжът Козирог е надежден съпруг, но понякога и много егоистичен. Може да бъде много добър, но и контролиращ. Трудно се напасва с всяка жена, затова търси „перфектната“ жена дълго време.

Водолей

Водолеят е най-благородният и честен съпруг. Той е внимателен, нежен и всеотдаен. Проблемът е веднъж да допусне някого в живота си. Пази сърцето си ревниво и се страхува да не бъде наранен. Довери ли се обаче, той се превръща в прекрасен партньор.

Риби

Мъжът Риби е нежен и внимателен съпруг, който прекарва много време у дома. Понякога губи чувство за реалност и изпада в депресия заради проблемите, с които не може да се справи. Има слабост на характера, която му пречи да постигне повече. Ако преодолее несигурността си, може наистина да сбъдне всички свои мечти.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *