Какъв тип мъже си падат по вас според зодията ви

Ако имате чувството, че привличате един и същи тип мъже, може и да не сте далеч от истината. Зодията също има значение при оформянето на най-привлекателните качества на характера. Подсъзнателно всеки има скрита представа за идеалния партньор. Вижте какъв тип мъже си падат по вас според зодията ви:

Овен Амбициозни и директни, жените от зодия Овен привличат мъжете-завоеватели, родени под знака Стрелец и Лъв. Везните ги обожават, но са прекалено чувствителни и мечтателни за суровата им натура. Това не им пречи да мечтаят за брак с жена от зодия Овен.  

Телец Дамите, родени под знака Телец, знаят какво искат и планират всичко систематично. Този прагматизъм е очарователен за Козирога и Девата. Стрелците, които обичат да завладяват спонтанно обектите на желанието си, не проявяват интерес.

Близнаци Жените-Близнаци преливат от енергия. Затова често привличат противоположности в лицето на Водолеите и Везните. Те са силно впечатлени. Мъжете от зодия Лъв обаче виждат Близнаците по-скоро като конкуренция.

Рак Чувствителните Риби са силно привлечени от емоционалната интелигентност на жените, родени под знака Рак. Козирозите също се присламчват към дълбочината и забавленията, които вървят в пакет със зодията. Те обаче лесно се изнервят от допълнителната доза сладникавост и не успяват да останат дълго.

Лъв Жените от зодия Лъв са горди, страстни и борбени. Това са и общите им качества с представителите на знака Стрелец. Мъжете от тази зодия си падат по такива жени. Лъвовете обаче са прекалено страстни за Водолеите.

Дева При жените от зодия Дева всичко е перфектно и планирано до най-малкия детайл. Това моментално привлича амбициозните Телци и Козирози. Сексапилът на тези качества обаче рязко се изпарява, погледнат от камбанарията на страстните Скорпиони.

Везни Жените-Везни искат хармония, уважение и справедливост. Това може да се стори леко скучно на мъжете от зодия Овен, които обичат от време на време да има конфликт. Въздушният знак Близнаци обаче моментално е привлечен от тяхното възвишено честолюбие.

Скорпион Представителките на зодия Скорпион знаят какво искат и как да го получат. Цената няма значение. Мъжете, родени под същия знак, знаят това и предпочитат да гледат отстрани. Лъвовете и Овните обаче биха дали всичко, за да покорят представителка на зодия Скорпион.

Стрелец Стрелците са оптимисти, отворени към света и приключенията. Тези качества много се харесват на свободолюбивия Водолей. Жените от зодия Стрелец са предпочитани партньорки и в приключенията на Лъвовете. Козирог

Трудолюбието и амбицията на жените, родени под знака на Козирога, са качества, които силно привличат дисциплинираните мъже от зодия Дева и стабилно стъпилите на земята Телци. Козирозите обаче са прекалено упорити за чувствителните Раци. Водолей Жените от зодия

Водолей са самостоятелни, но обожават дългите и задълбочени разговори. В това перфектно си пасват с мъжете, родени под същия знак, които обичат да слушат. Близнаците пък са привлечени от независимостта на Водолея.

Риби Жените-Риби са чувствителни, състрадателни и интуитивни. Това ги прави перфектни в очите на мъжете от зодия Рак. Идеализмът на Рибите привлича и целенасочените Скорпиони. Мъжете-Близнаци обаче се страхуват да не бъдат разкрити от тях в емоционален план.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *