Как всяка зодия има нужда да бъде обичана

Всички ние не обичаме еднакво. Както и не са еднакви потребностите ни от точно определен вид любов и от нейната проява.

Говорим за така наречения “език на любовта” – нашето дълбоко вкоренено убеждение за това какво е “любов” и как се проявява. Както и за точно онзи вид любов, който ще подхрани най-доброто у нас и ще го извади наяве.

Разберете как хората от различните зодии се нуждаят да ги обичат:

Овен:

Обръщайте им внимание и показвайте загриженост към чувствата и проблемите им. Дори когато с нищо не показват, че имат нужда от това. Помнете, че хората от зодия Овен са много по-чувствителни, отколкото показват. Окуражавайте ги и вярвайте в мечтите им, но понякога ги приземявайте деликатно.

Телец:

Показвайте им лоялност. Бъдете готови да водите битките им заедно с тях. Понякога ги оставяйте да победят в спора – Телците са доста упорити и трудно отстъпват от позицията си. Окуражавайте ги да изразяват негативните си емоции спокойно.

Близнаци:

Проявявайте търпение, когато се държат непоследователно. Дайте им свобода, но не чак толкова, че да започнат да се чувстват самотни. Понасяйте със снизхождение лошите им настроения. Винаги бъдете готови да участвате в интересен разговор.

Рак:

Проявявайте търпение и не ги притискайте да разкрият чувствата си, когато все още не са готови за това. Не ги подвеждайте и никога не ги лъжете. Дайте им лоялност и романтика.

Лъв:

Нежно галете деликатното им его. Никога не им се противопоставяйте в присъствието на други хора и за нищо на света не се отнасяйте към грандиозните им планове и мечти с ирония. Покажете им, че се гордеете с тях, стимулирайте ги и ги вдъхновявайте за нови постижения. Бъдете романтични.

Дева:

Дайте им време, търпение и лоялност, за да могат чувствителните Деви да се разкрият. Показвайте им, че цените тяхната готовност винаги да помогнат. Успокоявайте ги, дори когато се стресират за съвсем дребни неща. Позволявайте им понякога да „презаредят” като прекарат малко време в усамотение.

Везни:

Показвайте им вниманието си с красиви жестове – малък подарък без повод, хубава книга, споделена песен. Никога не ги критикувайте грубо. Показвайте им, че ги цените и харесвате такива, каквито са.

Скорпион:

Обърнете се към тяхната дълбоко скрита чувствителна същност. Окуражавайте ги да споделят страховете и болките си, без да ги съдите. Покажете на целия свят, че вие и те сте едно цяло – никога не ги предавайте и не уронвайте доверието във връзката ви. Пазете тайните им на всяка цена.

Стрелец:

Бъдете честни и открити. Давайте им свобода и споделяйте техните приключения. Уважавайте идеите им. Бъдете им приятел.

Козирог:

Бъдете последователни, отговорни и надеждни. Спазвайте всяка уговорка. Подкрепяйте ги по всякакъв възможен начин в амбициите им, но в свободното време им помагайте да се отпуснат и да релаксират добре.

Водолей:

Показвайте им, че се вълнувате от техните идеи и хобита и че цените мнението им. Търсете ги за съвет. Уважавайте ги и им давайте свобода. Споделяйте интересите им. Бъдете готови както за срещи с приятели заедно, така и за мързеливи и уютни вечери у дома.

Риби:

Бъдете нежни, грижовни и винаги готови да ги изслушате. Показвайте цялата възможна съпричастност, когато става дума за техните емоции. Споделяйте мечтите и уважавайте идеите им. Никога не ги карайте да се чувстват пренебрегнати и изоставени. Понякога ги приземявайте, но не го правете рязко.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *