Как да задържите любимия си според зодията му

Ако връзката ви преминава през труден период, астрологията идва на помощ със съвет как да задържите любимия си според зодията му. 

Овен Мъжете Овен са необикновени личности. Ето защо рутината във връзката може да доведе до отчуждението му от вас. Ако искате да избегнете това, опитайте се да разнообразите отношенията си. Излизайте заедно възможно най-често заедно, изненадайте го с романтична почивка.

Телец Представителите на тази зодия се нуждаят от подкрепата на партньора и ако не я получат, в отношенията им настъпва раздор. Телецът копнее любимата жена да го насърчава винаги за успехите му, да го хвали за постиженията и да проявява повече внимание към него.

Близнаци Представителите на този знак копнеят за нови усещания и ако техният партньор не ги подкрепи, това би означавало край на връзката им.  Организирайте си често романтични бягства от града, за да запазите интереса на партньора си.

Рак Ако всяка вечер посрещате мъжа Рак с вкусна вечеря и топла прегръдка, той никога няма да ви изостави. Единственото нещо, от което той наистина се нуждае във връзката, е вниманието на любимата жена. Дева За мъжа

Дева най-важното е любимата му да проявява интерес към него и към това, което казва. Той обича да води интелектуални разговори, да посещава музеи, театри и постоянно да научава нещо ново. Ако можете да споделите хобитата му, той никога няма да ви напусне.

Везни Представителите на тази зодия предпочитат успешни и същевременно нежни жени. За да го впечатлите трябва да създадете облика на успешна жена в кариерата, но вечер вашата задача е да станете слаба и безпомощна дама, която има нужда от него. 

Скорпион За представителите на тази зодия е по-важно да има страст във връзката им. Ето защо те не само се стремят да разнообразят преживяванията с партньора си, но очакват същото и от него. Стрелец Представителят на тази зодия ще бъде доволен, ако любимата му не страда от комплекси и не е истерична.

Козирог

Опитайте се да го възприемате не само като любовник, но и като близък приятел. Станете добър слушател и ще го спечелите завинаги. Водолей В никакъв случай не се опитвайте да ограничите свободата му, защото това само ще го отблъсне. Риби За да задържите мъжа Риби, трябва да го обградите с грижи и внимание, но без да сте прекалено обсебващи. 

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *