Как да оцелеем при афера с женен мъж

Вероятно най-добрият съвет, който може да дадете на някое момиче относно връзката й с женен мъж, е да й кажете изобщо да не я започва. Това може да не е практика на всички жени, но е истина, че поне всяка трета жена е имала такава връзка.

Да си третата в една връзка означава да бъдеш предизвикателна и непредсказуема. Това определено не е в позитивна насока, защото в повечето случаи ти трябва да си тази, която разбира и се съобразява с доста неща и обикновено тези връзки завършват с провал.

Другата жена е в по-голямата част от времето си сама, общува с тесен кръг от хора. Ако е влюбена, живее с надеждата да се омъжи за своя любовник. Тя не е законната жена и не е майка на децата му. Шансът за щастие зависи от бъдещето, което винаги е неясно и несигурно, пише Gossip.bg.

Вашето собствено оцеляване е от решаващо значение и ако се случи да се влюбите в женен мъж, има няколко неща, които трябва да знаете.

1. Нуждите на неговото семейство винаги ще бъдат на първо място.
Семейството му винаги ще е на първо място, а това включва и съпругата му. Това, че той говори по отрицателен начин за брака си, не означава, че не изпълнява задълженията си към съпругата си или, че те са по-малко важни за него. Дали имат или нямат деца не е важно, той винаги ще се чувства по този начин – да бъде до нея и да се грижи за нея, независимо дали наистина я обича или не. Техният съвместен живот включва приятелства и социални контакти, които споделят. Той няма да рискува да загуби това, с което вече е свикнал и което има.

2. Живота му с теб е тайна и винаги ще бъде такъв.
Без значение колко много може да искате да се показвате с него и да го наричате открито своя любов, това няма да стане. Той е готов да ви бъде любовник и да ви прави подаръци, но не е готов да споделя връзката ви пред своите приятели, с което би рискувал семейството си.

3. Без значение колко хубав човек е той, вие сте временно нещо за него.
Това не е лесно за разбиране. Това е емоционално и доста болезнено, но за съжаление е самата истина! В началото на аферата, всичко е романтично, като във всяка връзка. Има бъдещи планове, които се превръщат в завладяваща игра. Откраднатия час от работното му време или това, което той трябва да отдели на семейството си, за да правите секс, е вълнуващо. Тук възниква объркването на страстта с любовта. Играта скоро се превръща в скучна работа за него и романтиката е само още едно нещо, което той трябва да направи. 

4. Той няма да напусне жена си.
По-малко от 5% от мъжете напускат жените си, заради жената, с която имат любовна връзка. Дали това е така, заради правните и финансовите проблеми, които възникват при развода, или заради религиозни вярвания, или всичко е въпрос на навик и определена привързаност към законната половинка, мъжете рядко се свързват с другата жена. Той все още прави секс със съпругата си, без значение в какво ни кара да вярваме.

В случай, че спадате към онези 5%, които достигат до брак, можем само да кажем две неща: първо – обикновено и двете страни в тази връзка, както той, така и тя – са в постоянна несигурност, защото знаят на какво е способен другия и второ – тя не е застрахована, че това, което той е направил на бившата си съпруга преди да се ожени повторно, няма да сполети и нея! Обикновено тези бракове приключват злополучно.

5. Правно, финансово и емоционално, вие нямате права.

Може да осъзнаете, че нямате никакви права, законни или финансови, но ще мислите, че нямаше да имате емоционална връзка, ако беше така. Въпреки, че има дълбоко чувство на любов към вас, той е в състояние да я трансформира в неемоционален начин. Той не е лош човек, може да бъде чудесен и много мил, но също така е и практик. Знае, че може да сдържа своите емоции, които в последствие могат да причинят проблеми в семейството и това е нещо, което той не може и няма да направи. Когато всичко свърши, ще се премести на друг обект.

Независимо от всичко, вие трябва да осъзнаете, че имате един живот, а той е малка част от него и винаги ще бъде така, независимо какви обещания ви е дал и какво е направил за вас. Трябва да се подготвите психически, за да издържите на болката, ако евентуално връзката се разпадане. 

Многото приятели и социалния живот, отделно от вашия потаен живот с него, са необходимост. Нека вашите приятели знаят, че все още искате да излизате с тях редовно. Новите запознанства с мъже приятели помагат много. Те ви дават възможност да виждате себе си през очите на другия човек, който ви намира за интересна и атрактивна. 

Погледнете вътре в себе си и определете приоритетите си, това което ви прави щастлива и помислете с главата си, а не със сърцето си. Запомнете, че влизайки в такава връзка, той не се интересува от вас като личност или от това колко атрактивна и красива сте, защото на ваше място може да е и друга жена.

Изяснете се дали това би ви направило щастлива и дали след време, когато имате късмета и срещнете своята духовна половинка, това поведение на другата би ви се понравило?

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *