Как да подобрите настроението си за секунди, според зодията

Колкото и да не ни се иска, понякога доброто настроение ни напуска, изместено от неприятна ситуация. Дамите познават добре това чувство като по-емоционални и податливи на промяната в настроенията.

Как да върнете доброто си настроение обратно, чувствайки отново онзи приятен прилив на емоции? Нека разберем – според вашия зодиакален знак!

Кардинални зодии – Овен, Рак, Везни, Козирог
Променете гледната си точка. Вие сте гъвкави, емоционални и креативни, ето защо щом лошото настроение се настани в съзнанието ви, просто му обърнете гръб!

Фокусирайте се върху хубавата страна на създалата се ситуация, а така без съмнение има. Можете да контролирате мислите си, така че просто ги ориентирайте в друга посока. Дори за момент негативизмът да ви обсеби, бързо го прогонете. Поемете дълбоко въздух, издишайте и посочете всички неприятно, сякаш се отървавате от него, вдишайте отново, този път с позитивно съзнание.

Фиксирани зодии – Телец, Лъв, Скорпион, Водолей
Упражнявайте чувството си на благодарност. Мислете за негативното, което ви се е случило, като за урок. Помислете за всички добри и лоши страни на случилото се и се фокусирайте върху хубавите. Дори да не е успеете да пренасочите вниманието съм добрите помисли, оставете благодарността да дойде в живота ви. Практикувайте благодарност, за да постигнете хармония със себе си.

Благодарете за онзи, който си е тръгнал от живота ви, защото ви е научил да бъдете силни, за приятеля, който ви е предал, защото ви е научил да не бъдете толкова наивни, за проблемите около вас, защото са ви научили да не се отказвате и винаги да продължавате напред. Не е трудно, нали?

Изменчиви зодии – Близнаци, Дева, Стрелец, Риби
Фокусирайте вниманието на онова, което може да се поправи. А, онова, което не може, оставете да си отиде. Имате способността да разглеждате всички страни на даден проблем. Възползвайте се от това и разрешете частта, която може да бъде разрешена.

Направете необходими промени, поемете рискове, повярвайте в себе си. Ако приемете тази гледна точка, винаги, когато ви налегне лошо настроение, ще знаете, че е време да включите аналитичните си способности и да изведете най-доброто от ситуацията. Никога не се знае какво може да сътворите и какво може да научите, ако се фокусирате върху поправимото, а не върху загубеното.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *