Как да подредите дамската си чанта, ако искате да имате пари

Не е за вярване, но понякога дребните неща, които правим, ни отвеждат право към големите цели.

Съществуват безброй ритуали, които са за привличане на парите към нас. Един от тях е свързан с подредбата на дамската чанта. Без да си дават сметка, дамите забравят да обърнат внимание на този така важен аксесоар. Ако нямаме отношение към дамската чанта, то ние не уважаваме и парите в портфейла си, които обикновено държим именно там. Знаете, че към тях трябва да се отнасяме много отговорно, да не ги мачкаме, да не нагъваме краищата им и още куп неща.

Днес ще споделим с вас няколко полезни съвета, свързани с лесното забогатяване. Позволете си да забогатеете и то без да правите нищо специално. Единственото, изискващо се от вас, е да се отнасяте с уважение към дамската си чанта и да я подреждате по подходящ начин, така че много скоро тя да прелива от банкноти. Как да подредим чантата си, така че скоро да забогатеем?

Винаги отделяйте специално място за портфейла си

Независимо какъв размер и модел чанта използвате, не забравяйте да отделите специална преграда за вашия портфейл. Дори да разполагате само с едно отделение, бихте могли да добавите несесер, в който да държите портфейла си. Не го слагайте, където намерите за добре, защото така не си правите услуга.

Напишете върху лист хартия сумата, която искате да притежавате

Когато си купите нова чанта и започнете да я подреждате, вземете един лист и върху него изпишете сумата, която един ден искате да притежавате. Сложете го в отделението, планирано за портфейла. Така всеки път, в който ви потрябва, ще се сещате за вашето желание и ще бъдете още по-амбицирани много скоро да го постигнете.

Никога не дръжте банкноти, разпръснати в чантата

Ако разпилеете парите си в чантата, това ще ви създаде не само неудобство, но и демонстрирате лошо отношение към тях самите. Бъдете разумни, отделете си малко време, в което да пренаредите чантата. Изхвърлете всичко ненужно от нея, включително и купищата касови бележки, които играят ролята на пълнеж . Преведете я в нормален вид и много скоро парите ще ви навестят!

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *