Как да познаем жената – крадла на мъже

Има една категория жени, доста отдавна вилнеещи в света, които основно се занимават с кражба на чужди мъже. И тук не става въпрос за обикновено влюбване на двама души и продължаване напред, а затенденциозна и целенасочена тактика, целяща кражба на точно определен мъж, в точно определено време, пише Iwoman.bg.

Кои са тези жени?

Това са обикновено красиви и съблазнителни жени, със завидни успехи в кариерата и живота, които без проблем биха могли да имат изключително успешни връзки с мъже, които са свободни. Те обаче разсъждават на друг принцип. Харесват мъже, които са в сериозни връзки, женени такива или такива, които категорично не могат да бъдат техни, защото обичат други.

Така, след обстойно проучване на обекта, жената-крадла взима този, който като цяло не може да има.

Причините са много – или защото са го харесали, или по-вероятната – защото не може да бъде техен. Мъжете, по природа склонни към флирт, лесно падат в “клопката” на такъв тип жени. Изоставят сигурното и щастливите връзки и поемат по едно приключение на опасности, приключение и много вълнуващи моменти – докато новата им половинка не ги зареже.

Жените-крадли не го правят от злоба или мъст. Те го приемат за приключение или за нещо забавно. Да уловят в “капана” си трудно достъпен и сериозен мъж се превръща в едно от най-вълнуващите начинания за тях. Така, на практика, те не влагат любов и чувства, които в последствие им помага по-лесно в раздялата.

В цялата тази заплетена история обаче не са виновни само жените, които обаче поемат цялата вина.

Жената – традиционно заклеймявана като изкусителка, се превръща в нещо като оръжие, което е повалило добрия и хрисим мъж. А, това не е така. Мъжете, с ясно съзнание, избират да изневерят на половинките си и да продължат напред. В много от случаите обаче, след като са зарязани от новата изкусителка, те правят усилени опити да се върнат при старата си половинка.

Започват да се извиняват, да искат прошка и да съжаляват за това, което са направили.

А изкусителка продължава напред, в търсене на следващата си жертва!

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *