Как да познаеш в социалните мрежи, че тя е скъсала с гаджето

Социалните мрежи са мястото, където споделяме най-много за себе си. Умишлено или не, но в много случаи забелязваме, че когато се видим с приятел той мълчи като риба за случващото се около него, но в същото време е способен да разкаже в дълъг статус за свои терзания. Други го правят на стори, чрез песен и изобщо намират всевъзможни начини да привлекат внимание или просто да си споделят болката.
Що се отнася до жените, то нещата не стоят по-различно. От години сърфираме в социалните мрежи и без да имаме магистър по психология, забелязваме разни отклонения, които говорят достатъчно за мацките. Тук сме, за да ги споделим гласно.

Активната
Има жени, които с месеци не споделят нищо в социалните мрежи или са умерени, докато не се случи голямото събитие в личен план и тя остане сама. Тогава цялата тактика във Фейсбук и Инстаграм се променя. Започват да валят сторита, в които тя показва най-новите си рокли, снима се без сутиен и прави едни от онези кадри, заради които ни идва да си метнем телефона през терасата – върти се наляво и надясно, намига и се усмихва. Иска да покаже, че е щастлива, ама ние си знаем истината.

Спортуващата
Други мацки избират спорта като удушник за раздялата. Но не просто ходят да тренират, въпреки че са заприличали на барбарон, а държат да сме наясно с дневната и седмичната й програма. Качва снимки преди, по време и след тренировка, дневното й меню, броя на въглехидратите и броя на смутитата, които е изпила. Разбира се, в момента, в който свали някое друго кило, картинката започва да се разширява и вече се снима и от гърдите надолу. Допреди това набляга повече на селфитата. Спортуващата и самотна жена качва снимки предимно и само от залата – рязък контраст с предходните й публикации. Няма вече Follow me, нито дори снимки в гръб на фона на залез. Ех…

Селфитата
Има един определен тип жени, които робуват на максимата селфи или нищо. Влезеш ли в профила й в инстаграм, за да разгледаш публикации, ще видиш само глави и по-точно нейната. Една след друга, ден след ден, сезон след сезон – с шапка, без шапка, с очила, намигаща, плезеща се, загадъчна, тъжна. Този вид профили подсказват за две неща – или е самотна, или е дебела.

Нагонът
Има и още един тип жени, на които им личи, че са скъсали синджира. Започват да пускат все по-провокативни снимки, след като преди това са го играли девици, влюбени и недостъпни. Резко това се променя, рокличките стават все по-късни, клинчетата все по-прозрачни, а погледът…той казва всичко.

Кучкарката
Можем да продължаваме още дълго, но ако видиш, че гаджето на твоята позната е заменена на снимките с четириного, то това също говори за смяна на статуса. Кадрите на новия пес зариват стената ти, а ти си пряк свидетел на дресировката на Чарли, взет, за да замести в сърцето й Мишо от Монтана.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *