Топ теми

Как да постигнете щастие според вашата зодия

Почти сме сигурни, че всеки един човек се е запитвал какво точно не му достига, за да бъде щастлив? 

Уж имаш всичко, а има една малка част от теб, която блуждае и не знае защо не може да се успокои. 

Какво всъщност е пълното щастие? Кога го постигаме? Кога най-накрая ще дойде то при нас?

Нека не забравяме, че щастието не е мисия, защото превърне ли се в такава, вече никога няма да усетим блаженото спокойствие, от което се нуждаем, пише Една.бг . 

Щастието е естествен процес, но това не означава, че не трябва да си помогнем, за да сме в хармония със себе си и света около нас. 

Всяка една зодия има определени потребности и залага на точни неща, които я карат да се чувства себе си. 

Вижте как можете да постигнете пълното щастие, или поне да му помогнете да ви се случи:

Овен – Вие се нуждаете от конкурентна среда, за да бъдете щастливи. Дори да става дума за съревнование между вас и … вас самите. Вие се нуждаете от предизвикателства и възможността да тествате себе си и да нарушавате собствените си граници. Обожавате да побеждавате, особено, когато е заслужено.

Телец – Вие се нуждаете от комфортен дом, в който да се чувствате себе си и да релаксирате. Трябва да имате прекрасни неща, които да ви заобикалят и хармонизират. Вашият дом е вашето сигурно място, затова се грижете за него и се потопете в уюта, който създава.

Близнаци – Ти се чувстваш истински щастлив/а, когато случиш на фантастичен разговор с прекрасен човек. Има нещо в задълбочените и интелектуални размисли с някой друг, което кара душата ти да лети. За тебе важно не само да споделиш своето мнение, но и да чуеш това на другия.

Рак – Вие се нуждаете от семейство. За вас е важно да имате хора около себе си, които ви обичат и са там, когато имате нужда от тях. Хората трябва да показват към вас своята загриженост с топли прегръдки, отворени сърца и рамо, на което да поплачете. За да сте щастливи хората трябва да избират любовта към вас.

Лъв – За вас не е трудно да се чувствате щастливи, защото обожанието, от което се нуждаете, е нещо, което и сами можете да постигнете. Вие сте роден лидер, звездата на компанията. Колкото повече комплименти, одобрение и оценяване на вашето превъзходство получавате, толкова по-щастливи ще сте.

Дева – За да бъдете истински щастливи, за вас е важно другите да видят какво вие сте направили за тях. тук не говорим за изтъкване, а за признание. Искате да се знае, че винаги вие сте насреща да помогнете, да дадете съвет, да прегърнете.

Везни – Вие се нуждаете от същите неща, от които са се нуждаели хипитата през 1960 година – любов и мир. Не харесвате, когато около вас има негативна енергия, а конфликтът е нещо, което избягвате и ви напряга. Харесва ви да бъдете влюбени и да имате партньор до себе си, който ще ви направи щастливи.

Скорпион – Вие сте човек, който цени личното пространство и се нуждаете от уединение и доверие, за да бъдете щастливи. Ако не се чувствате достатъчно защитени от това с кого сте или къде сте, имате склонността да ставате изнервени и необщителни. Не харесвате хора, които не са искрени с вас, но пък и вие не сте точно откровени и с тях.

Стрелец – За да бъдете истински щастливи, вие трябва да излезете навън и да опознаете света. Няма нищо, което може да ви направи по-щастлив/а, от това да пътувате, затова правете го възможно най-често. Ограничението ви прави невероятно подтиснати.

Козирог – Вие се нуждаете от усещането за тотален контрол над щастието ви. Вие сте много отговорна личност, на която може да се има доверие. Вие харесвате всичко да си е на мястото и светът да функционира така, както трябва. Вие харесвате правилата, дисциплината и дори малко прогнозиране на събитията.

Водолей – Вие сте уникални личности и се нуждаете от самостоятелност в света около вас. Обичате да имате възможност да блестите с нови идеи, философии и теории. Чувствате се най-щастливи, когато сте изправени пред нещо, което възбужда и провокира ума ви.

Риби – Вие се нуждаете от място, на което можете да бъдете креативни и себе си, колкото си искате. Генератор сте на иновативни идеи. Обичате да фантазирате и най-добре изразявате себе си чрез изкуство.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *