Как да привлечем късмета и богатството през 2021 година

Всеки се надява новата година да му донесе здраве, щастие и, разбира се, финансово благополучие. Но знаете ли, че и вие самите може да помогнете на късмета да ви споходи?

Ето какво трябва да направите, според експертите.

За да се радвате на повече пари през 2021 година, в края на 2020 г. трябва да почистите добре цялото жилище и да изхвърлите всички ненужни неща. Особено внимание отделете на счупените съдове – те привличат като с магнит лошата енергия. След това идва ред да запалите свещ и да обиколите цялата къща. Това ще ви отърве окончателно от натрупаната негативна енергия в къщата и ще ви помогне да привлечете финансово благополучие, любов и щастие. За да си гарантирате възможно най-успешна 2021 г., астролозите препоръчват да спазвате всички традиции и ритуали по посрещането й. Това ще ви помогне да се настроите на положителна вълна и ще ви зареди със сили да избегнете всички неуспехи по пътя. Много хора свързват настъпването на Нова година с времето, през което се случват необикновени неща и вероятно не са далеч от истината.

Преди настъпването на новогодишната нощ астролозите съветват да извършите безвъзмездно поне едно добро дело – например, да нахраните някой бездомник. Този на пръв поглед дребен жест може да направи много за подобряване на вашето благосъстояние, да ви защити от провали и да ви помогне да откриете голямото щастие и успех в личния си живот. Преди пристигането на Нова година е добре също така да се отървете от всички дългове. И в никакъв случай не давайте пари назаем, особено в новогодишната нощ, защото това може да привлече нещастие в семейството. И накрая, преди да удари полунощ, трябва да сте написали всички желания на червен лист, който да пазите близо до тялото си. Счита се, че червеният цвят привлича богатство и късмет. След като часовникът оповести идването на 2021 година, изгорете червения лист с желанията и пуснете щипка от пепелта в чашата си с шампанско. Съсредоточете се за миг отново върху тях и изпийте чашата на един дъх. После само остава да изчакате всичко да се подреди точно както искате!

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *