Как да привлечете вниманието на всеки мъж

Да носиш чар, харизма, красота, женственост и цялостно очарование е дар, който не всяка дама притежава. Затова и повечето дами трябва да се борят за вниманието на мъжете. Забравете за непрестанните борби за внимание и се възползвайте от някои женски трикове. Те ще ви помогнат да привлечете вниманието на всеки мъж!
1. Бъдете любопитни.

Пътят на всеки мъж минава освен през стомаха му, и през егото му. Разпитвайте го за нещата, които харесва, интересувайте се от хобито му, покажете, че искате да знаете повече за него. Това ще го поласкае.

2. Бъдете уверена.
Женската увереност пленява мъжете. Дори вътрешно да сте напрегната, не го показвайте. Демонстрирайте самочувствие и характер. Този подход е печеливш, защото няма да останете незабелязани.

3. Бъдете очарователни.
Сигурен начин да спечелите вниманието на всеки мъж е умението да сте очарователни. Бъдете усмихната, приказлива, жизнена, отворена и приятелски настроена. Позитивната нагласа е мъдър ход, който ще ви помогне да си завоювате вниманието на всеки мъж, към когото сте отправили поглед.

4. Придайте топлина на гласа си.
Женският глас е важен фактор, който привлича или отблъсква мъжете. За да сте сигурни, че ще привлечете внимание по позитивен начин, постарайте се да придадете топлина в тона на гласа си. Шепненето пък загатва желание за интимност.

5. Излъчвайте момичешка аура.
Момичешкото излъчване е изключително пленяващо за мъжете, независимо на каква възраст сте. Дори да сте надхвърлили момичешката фаза от живота си, запазете частица от този невинен чар, който омагьосва силния пол.

6. Бъдете кратки.
Не дотягайте на събеседника си с протяжни и сърцераздирателни истории. Бъдете кратки, за да предизвикате интерес, с който да оставите топката в полето му. Ако иска да научи още нещо за вас, той сам ще ви попита за подробностите.

7. Бъдете дръзки.
Женската дързост и самоувереност пленяват. Те карат мъжете да се вълнуват от това с какво още можете да ги изненадате, щом зад реакциите ви се крие буреносен вятър.

8. Флиртувайте.
Лекият флирт винаги прави впечатление. Използвайте езика на тялото, жестовете, мимиката, както и обаятелната си женска природа.

9. Бъдете гостоприемни.
Всеки мъж предпочита жени, които са гостоприемни. Това ги кара да се чувстват в приятна компания като у дома си. Покажете му, че искате да го обгрижите, но без да се изявявате като обикновена домакиня, готова да сготви агнешко печено, само щом мъжът щракне с пръст. Просто го обградете с внимание и уют. az-jenata.bg

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *