Как да разберете, че ви трябва развод

Вначалото на една връзка всичко е идеално, но след това идват проблемите. Дали заради привързаността към другия или силни чувства, много мъже и жени не се решават да сложат край на брака и поискат развод, пише tialoto.bg. Това води до непрестанни караници, но понякога и до неочакван обрат. Ако обмисляте да подадете молба за развод, не бързайте при взимането на решението, а “претеглете” предимствата и недостатъците на вашата връзка.

Ето 6 знака, които ще ви насочат към края на брака:

1. Непрестанни караници

В един момент скандалите стават част от ежедневието на семейната двойка и започват да натоварват прекалено много. Ако се карате за дребни неща почти всеки ден и трудно може да намерите консенсус, то не се заблуждавайте, че за в бъдеще нещата ще се променят към по-добро. Никой не обича да живее в непрестанни кавги.

2. Двойка без деца

Има партньори, които искат да си поживеят и отлагат създаването на потомство за по-късно. Но когато мъжът или жената не са показали по никакъв начин, че искат да имат деца, по-добре е да се разведете и намерите някой, с който да изградите здраво семейство с наследници. Правилната половинка ще обсъди с вас този въпрос.

3. Лош секс

Когато правите секс все по-рядко, трябва да се замислите, че отношенията ви отдавна за изстинали. Интимният контакт между двама души не е най-важното нещо, но е показателен за един брак.

4. Липса на комуникация

Освен караниците, ако в ежедневието си общувате все по-малко с другия, то със сигурност се нуждаете от промяна и разводът е решението. Прекалено натоварващо е да се прибирате и лягате един до друг, без да си кажете няколко думи за това как е минал денят ви или се докоснете.

5. Нежелание за прибиране вкъщи

Домът е крепост, в която мъжът и жената трябва да се връщат с удоволствие. Те трябва да очакват с нетърпение момента, в който ще се срещнат с любимия/любимата. Ако изпитвате нежелание да се приберете и срещнете сърдития погледа на вашата половинка, то имате проблем, който не бива да пренебрегвате.

6. Не се притеснявате от изневяра

Когато и двамата сте се изчерпали, идва моментът, в който ви е все тая дали са ви изневерили с друг/друга. Ако вече имате опит с забежките на половинката и сте му/й простили на няколко пъти, то е време да сложите край на брака и помислите за човек, който ще държи на вас и никога не би сторил подобно нещо.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *