Как да разбереш, че някой е ровил в телефона ти?

Има двойки, при които доверието не е стабилно и често се случва така, че единият партньор да се порови в телефона на другия. Въпреки че така не се гради доверие, вие трябва да знаете дали вашият партньор си позволява да чете съобщенията ви или ви има пълно доверие. Ето как:

1. Винаги оставяйте телефона си по един и същи начин – намислете си начин, по който винаги да оставяте телефона си. Например на ръба на масата или по специфично изравнен начин с някоя от страните на повърхността. Нека да е лесно за вас и незабележимо за партньорът ви. Той едва ли ще се сети да остави телефона точно по същия начин, по който сте го оставили вие. Така ще знаете със сигурност дали човекът до вас ви има доверие или се рови в телефона ви, докато си взимате душ например.

2. Вижте последно отворените си приложения – в бързината понякога партньорът ви може да забрави последното приложение, което е отворил или разглеждал. Така когато дадете на последно отваряните приложение и там видите чатове или съобщения, които не сте отваряли скоро, ще можете да разберете дали човекът до вас се е ровил в личната ви кореспонденция без да си признае.

3. Махнете паролата си нарочно – направете достъпа до телефона си възможно най-лесен, така че човекът до вас да е максимално изкушен от това да види какво криете… евентуално. Поглеждайте от време-на време поведението на партньора си и приложете някой от горните трикове, за да разберете дали се изкушава да погледне или не.

4. Инсталирайте си специална програма – има специални програми, които можете да си инсталирате и никой да не разбере. Те правят снимка всеки път, когато някой отключи телефона ви. Най-често снимките са такива на вас, разбира се, но лесно ще разберете, ако половинката ви е ровила в телефона ви, защото програмата автоматично ще направи снимка на всеки, който отключи телефона ви.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *