Как да разпознаем егоиста в секса

Не всеки партньор е толкова добър в леглото, колкото ви се иска. Едни се стараят и правят всичко за вашето удоволствие. Друг пък правят всичко за собственото си удоволствие. Такива хора са много егоистични в секса, за тях не е важно какво ви харесва, какво бихте искали и дали получавате удоволствие. За тях е важно удоволствието да изживеят самите те. Как да определите, че партньорът ви е егоист в секса?

1. Твърде кратка прелюдия. Вашият партньор не се опитва да ви възбуди. По правило след две целувки секс егоистите преминават към главното.

2. Само любимите му пози. Вашият партньор не ви чува в леглото, той настоява само на совите любими пози.

3. Той не ви прави орална любов. Ако вашият партньор ви кара да му правите минет, но не ви прави кунилингус, това е неравноценно. Кунилингус идва от cunnus – вулва, и linguя – език)

4. При егоистите сексът прилича на бягане на къси разстояние метра. Вашият партньор получава бърз оргазъм, но не се опитва да ви доведе до върха. Той вече е получил удоволствието, а вие сте се възбудили и не знаете какво да правите.

5. Неприятните миризми. Преди секса не бива да се пренебрегва душът, неприятните миризма по време на секс отблъскват.

6. Секс, когато не ти се иска. Вашият партньор смята, че когато му се прииска, и на вас трябва да ви се „прииска”.

7. Отказ от проблеми. Вашият партньор отказва да види какво и да е проблеми. Той може да се смее над вас и да ви казва, че вие преувеличавате. Разбира се, партньорът може да обещае, че ще се старае, но едва ли нещо ще се промени.

Така че, подбирайте правилно партньора си, за да получавате удоволствие от секса.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *