Топ теми

Как да разпознаеш добрия мъж в леглото

Телосложение

Талантливият любовник се отличава с широките си рамене и тесни бедра. Е, странно, но факт – ръстът тук няма никакво значение.

Спорт

Не, той не е наблъсканият със стероиди, напомпан красавец, а мъж в добра форма. Харесва фитнеса, но не е вманиачен по количеството калории и по това как изглежда отстрани, когато вдига щанги, пише Cosmopolitan.bg.

Целувки, които възбуждат

Ако приятелят ти е прекалено настоятелен за едно или друго и не обръща внимание на сигналите ти за дискомфорт, които ти не спираш да му изпращаш, най-вероятно той ще се държи по същия начин и в леглото. И обратно – ако той съвсем леко докосва устните ти в началото, дава ти време да дойдеш на себе си, то бъди сигурна – този мъж знае какво означава „качествена прелюдия“.

Активна житейска позиция

Избери си деен партньор, ще е чудесно, ако той има и собствен бизнес. И заобикаляй аморфните типове, които киснат нонстоп в социалните мрежи или играят онлайн игри.

Мек, но уверен допир

Хмм, той все едно без думи ти казва, че ти си не просто желана, а обожавана жена.

Решителен и открит поглед

Той не се опитва да те накара да отместиш поглед, защото си се преситила със съмнителни статийки за алфа-самците. Не търси прекалено настойчиво контакт, а абсолютно естествено прави така, че самата ти все по-често да го поглеждаш в очите.

Вътрешно спокойствие

Този мъж излъчва такава увереност в себе си, че забравяш за всичките му провали, включително и за нелепите му съчетания на костюм с маратонки и за смешната му прическа. 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *