Как да си върнете партньора след раздяла според зодията му

Разделите са болезнени и трудни. Преминаването през тях е процес, който оставя много болка и рани, а понякога ни кара и да осъзнаем, че сме допуснали грешка. Ако сте решили да опитате отново да се съберете с партньора си, трябва да имате предвид неговата зодия. Различните зодиакални знаци реагират по свой начин на молбите за втори шанс. Ето как да си върнете любовта според зодията на партньора ви.

Овен

Спечелването обратно на сърцето на Овена не е невъзможно, стига да знаете пътищата към него. Трябва да изиграете всичките си ходове правилно. Овните са уязвими, когато веднъж са били наранени. Ако сте скъсали по ваша вина или вие сте инициирали раздялата, Овенът ще се нуждае от много убеждаване, че втория път всичко ще бъде наред. Тази зодия не се разпада лесно, поне не и видимо. Трябва да сте много сериозни и искрени, за да спечелите Овена отново. Най-важното е да му дадете време и пространство. Бъдете постоянни в доказването на добрите си намерения.

Телец

Ако се опитвате да спечелите отново Телец, не трябва да забравяте да използвате логиката, не въображението си. Телците не искат романтика и преструвки. Те държат на искреността. Искат да са сигурни, че втория път всичко ще бъде наред. В противен случай трудно можете да си върнете Телец, който веднъж е изгубил доверие. Нужно е време, за да стигнете отново до сърцето на Телеца, ако изобщо успеете.

Близнаци

Вероятността Близнаците да скъсат с вас най-често е защото им е доскучало. Тази зодия се отегчава изключително бързо. Най-важното нещо, което трябва да направите, за да си върнете Близнаци, е да сте различни, непредсказуеми, интересни. На тях не трябва да им е скучно, за да се решат да опитат втори път. Изразявайте чувствата си. Близнаците обичат комуникацията, особено ако им е интересна, затова се постарайте да вербализирате добре чувствата си.

Рак

Няма значение дали раздялата ви с партньор от зодия Рак е протекла бурно, със скандали или приятелски. Раците ще бъдат безкрайно наранени и тъжни при всички обстоятелства. За да спечелите отново сърцето на зодия Рак ще трябва да сте много упорити и да си отделите много време. Важно е да докажете, че не сте егоисти и че искрено желаете любовта на Рака отново. Изслушвайте го и му давайте подкрепа и време. Това ще го накара да ви се довери пак след раздялата.

Лъв

Лъвовете вярват, че всяко извинение трябва да идва с подобаващ подарък и целувка. За да го спечелите отново трябва да сте ласкателни, да го ухажвате, убеждавате и боготворите. Скъпите подаръци обаче не са гаранция, че Лъвът ще ви каже отново „да“. Той може да приеме подаръците и да ви затръшне вратата. Трябва да сте много настоятелни и да го умолявате да се върне при вас, докато гледате как върти очи. Спечелването на сърцето на Лъва може да изглежда невъзможно, но не е така.

Дева

Външната обвивка на Девата е много твърда. Тя се втвърдява допълнително след раздялата. Подгответе се с много търпение и упорство, за да я пробиете отново. Дори Девата все още да има чувства към вас, няма да си го признае първа. Ще се цупи много дълго време, ще се прави на незаинтересувана към вас, сякаш сте вече затворена страница. Няма да реагира положително нито на плач от ваша страна, нито на израз на емоции. Най-лесно ще си върнете Девата отново, ако се ангажирате дълбоко с нейните проблеми, с нейните разбирания за връзката и представата ѝ за бъдещето. Когато нещата се случват по начина на Девата, всичко става по-лесно.

Везни

Везните мечтаят за голямата изпепеляваща любов. Ако връзката ви е приключила, шансът да си върнете Везните е да им докажете, че вие сте любовта, която търсят в живота си. Те ще претеглят плюсовете и минусите, ще се чудят, ще премислят, но ако отсъдят във ваша полза, ще се върнат при вас. Везните са от зодиите, които не затръшват вратите си завинаги. Те винаги допускат, че втори шанс е възможен, дори ако са били наранени. Въпреки това ще трябва да положите доста усилия. Покажете, че ги уважавате и цените като личност. Везните обичат да бъдат разглеждани като специален индивид, а не просто като поредния партньор, който ще отхвърлите.

Скорпион

За да спечелите обратно Скорпиона трябва да сте много търпеливи и да сте склонни да загърбите достойнството си. Ако сте сигурни, че обичате Скорпиона, тогава не се отказвайте. Ако не сте сигурни, подгответе се за силно ужилване. За да спечелите обратно сърцето му, трябва да сте много искрени, много честни и въоръжени с много сили, за да понесете всичките му критики. Скорпионът ще се постарае да ви убеди колко голяма грешка сте направили, като сте прекратили връзката си първия път.

Стрелец

Ако искате да се съберете отново с партньора си от зодия Стрелец, трябва да сте подготвени да очаквате нов човек. Стрелците обикновено не таят лоши чувства. Не изразяват и не натякват недоволството си. Стрелците не обичат драмата и приемат нещата с равнодушие. Ако сте се разделили, значи така е трябвало да стане. Ако нещата вървят към събиране, това също е добре дошло за тях, стига да имат все още чувства и стига да виждат желанието във вас. За да ви провърви този път е важно да започнете всичко отначало и да не правите същите грешки като преди.

Козирог

За да си върнете Козирога трябва да използвате мозъка си, не сърцето си. Когато за първи път сте се доближили до партньора си от зодия Козирог, спечелването му вероятно не е било лека задача. Втория път ще е още по-трудно. Козирозите са злопаметни и помнят всички начини, по които сте успели да ги нараните. Ако проявите слабост, молите го и плачете, най-много да го отблъснете с глезотиите си още повече. Ще трябва да проявите прагматизъм, смисленост в аргументите, както и преди всичко да покажете уважение. Ако сте стриктни и лоялни, това ще ви донесе много повече позитиви, отколкото молбите за прошка и сълзите.

Водолей

За да спечелите обратно Водолей ще трябва да отидете при него с напълно отворени и разголени сърце и ум. Водолеите знаят много добре, че са труден характер. Те обаче харесват вторите шансове. Стига да им покажете, че ги обичате, те с радост биха опитали отново с вас. Ще трябва да им покажете, че ги заслужавате. Те имат особено високо мнение за себе си и искат да бъдат третирани като специални. Общувайте повече, защото Водолеите обожават комуникацията и разсъжденията на дълбоки теми. Харесва им да развиват тезите си за живота и мъдростта. Ще ги спечелите, ако влезете в този тон. Давайте им повече пространство и те ще ви отвърнат с много любов.

Риби

Рибите са чувствителни. Те карат партньорите си да мислят, че могат да си играят с тях, но това не е така. Хлъзгави са и не престават да изненадват половинките си. Може да сте убедени, че ще ви отвърнат с „да“, когато ги помолите да се съберете отново, но в повечето случаи грешите. Веднъж изгубили доверието, Рибите се връщат много трудно при човека, който ги е наранил. За да ги спечелите отново ги изслушвайте, проявете интерес към чувствата и вълненията им, разкрийте емоциите си без задръжки и маски. Искреността и дълбокото отваряне на сърцето е единственият път, по който ще си върнете Риби.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *