Как една жена да разбере какво се крие в неговия панталон

Сигурна съм, че на всяка жена, поне веднъж в живота (хубаво е да не е повече) й се е случвало да бъде разочарована от размера на мъжкото достойнство на иначе страхотно привлекателен мъж, с когото е решила да прекара нощта. Впрочем, не толкова на чисто физическите особености на мъжкия индивид, а на начина, по който господинът приема тази своя даденост. Защото всички знаем истината – това, че размерът няма значение, е един голям мит. Размерът има значение, но далеч по-важно е как мъжът приема истината. Господата трябва да бъдат спокойни – за всеки влак си има пътници. По-важни са възпитанието и самочувствието на един мъж, но ако второто е разколебано от малкото му достойнство в панталона, по-добре си „плюйте на петите“.

Има признаци, по които може да разпознаете дали мъжът до вас страда от комплекс между краката.
Много характерно е за мъжете, които не са особено горди с размера си, да сменят гаджетата като носни кърпички. Първо (но вие не знаете за това) дамите сами бягат, а от своя страна господата използват това, за да трупат точки за имиджа си на плейбои, което пък им осигурява нови и нови завоевания.

Често мъжете с малък пенис са свръх грижовни
Ще сготвят вечеря на жената, ще я наливат с вино, после ще я галят по гърба с часове… И докато тя вече не издържа от чакане да дойде сексът, той сякаш изобщо не бърза. В крайна сметка до сюблимния момент така и не се стига, защото тя заспива, подпомогната от виното и ласките.

Той е снажен, но има малки ръце и тънки пръсти. Още по-лошо – подава мека и отпусната ръка за „здравей“
Това са впечатления, трупани от свидетелски опит, така че винаги може да има изключения. Като цяло обаче, имайте едно наум, ако излизате на среща с подобен господин. Доказано е, че дългите и тънки пръсти са много често пръстите на измамници и джебчии от всякакъв вид.

Предишните му гаджета все са му изневерявали
Причината е очевидна – сексът, който той предлага, не е добър, и тя просто има нужда от нещо повече. Буквално.

Пристрастен е към порното
Много сериозен знак, че нещо в секса му куца. Дали ще е със задържането или с размера, проблем някакъв има. Много често мъжете се пристрастяват към еротичните филми, точно защото в живия контакт не се чувстват сигурни, и предпочитат да „правят“ секс само на екрана.

Мъжът до вас е грижовен и нежен, но прекарва твърде дълго време там долу
Той може би иска да ви зарадва, но осъзнава, че нещо не му достига и се опитва да го компенсира. Безспорно това е комплекс, който рано или късно ще се превърне в проблем във връзката ви.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

1 Коментар

  1. Чичо Митко

    А как да разберат мъжете,колко и е голяма/или малка/ долната уста?

    Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *