Как изразяват тъгата си различните зодии

Овен

Овните имат навика да бъдат импулсивни и когато изразяват тъгата си, те изпадат в сляпа ярост. Склонни са да бъдат състезателни.

Телец

Телците обикновено се изолират и изпадат в депресивни състояния. Избират комфорта, вместо прагматизма. Липсва им търпение и лесно се гневят.

Близнаци

Премислят проблемите, отдръпват се и предпочитат да не се заемат с проблема, отколкото да се съсредоточат върху него. Лесно се поддават на тъга.

Рак

Не е изненада, че Раците стават твърде емоционални и “бедстващи”, когато нещо лошо се случи в живота им. Отделят се от околния свят, когато се почувстват много тъжни.

Лъв

Лъвовете изразяват състоянието си и го показват на целия свят. Тъгата и гнева им не остават незабелязани. Ако не им се обърне внимание, действат като мъченици за всяко дребно нещо.

Дева

Девите стават натрапчиви и не реагират, веднъж изправени пред лицето на тъгата. Когато се ядосат, стават жестоки и са в опозиция на всичко.

Везни

Везните поглъщат целия гняв и тъга. Най-често се преструват, че нищо не е станало. Те имат навика да таят всичко в себе си прекалено дълго и накрая, когато го изкарат на показ, причиняват сериозни вреди на околните.

Скорпион

Скорпионите са истински ад, когато става дума за негативни емоции. Стават изключително враждебни, когато са ядосани. Изолират се. Люлеят се между емоциите изключително бурно.

Стрелец

Стрелците са податливи на лошите емоции. Стават летаргични и са склонни към злоупотреба с наркотични вещества.

Козирог

Козирозите обмислят проблемите си и когато видят, че са прекалено големи, те стават немотивирани и безнадеждни. Имат нужда от тонове сила, за да се решат да действат.

Водолей

Когато са неспокойни, Водолеите правят всичко възможно, за да се издигнат нагоре и да изплуват от тъгата. Склонни са да се отделят от света около тях и да продължават да се държат сякаш са щастливи.

Риби

Рибите се задълбочават в мислите си върху проблемите. Те помнят всяко лошо нещо, което им се е случвало. Често се поддават на притеснението, но умеят и да съчувстват.

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *