Как мъжете прикриват своите слабости според зодията си?

Не само жените крият емоциите си зад маски. Мъжете също го правят, но за не за да скрият чувствата си, а своите недостатъци. Ето как господата от различните зодии прикриват слабостите си. 

Овен Овенът създава впечатление за „истински мъж“, демонстрирайки щедрост. Но всъщност той обича да изчезва и след това да се появява отново, без да дава обяснение за отсъствието си.  Телец Телецът демонстрира видимо благополучие и комфорт. Той се представя като упорит и успял мъж. Но зад всичко това се крие истински мързел и вечен страх от самотата.

Близнаци Близнаците са чаровни и остроумни. Те са желана компания за всеки. Но често обещават повече, отколкото са в състояние да изпълнят. 

Рак Раците показват на дамите, че знаят как да се грижат зад тях. Но зад тази маска се крие страх от самотата и продължителна битка с миналото.

Лъв Лъвовете блестят с ярката си външност и за тях е важно да запазят репутацията си на сърцеразбивачи. Но зад маската им се крие от страх от изоставяне и от липса на внимание от страна на околните. Дева Мъжът Дева впечатлява с логичен ум и съвършен самоконтрол. Но зад маската му се крие страх от отговорност, защото самият той е прекалено отговорен.

Везни Мъжът Везни знае как да ви обезоръжи с чара и усмивката си. Неговата мечтателност и убеждението, че проблемите ще се решат сами, са най-слабите му страни. 

Скорпион Мъжът Скорпион демонстрира привидна надеждност и твърдост пред всеки удар на съдбата. Но зад това се крие желанието му да има всичко или нищо. 

Стрелец Стрелецът се представя като уважаван мъж с много контакти. Зад маската си той умело прикрива своето нежелание да се обвърже.

Козирог

Козирогът оставя впечатление за емоционалната и финансова стабилност. Но зад това привидно усещане той крие своята несигурност. 

Водолей Мъжът Водолей е винаги замечтан. Дори упреците му към вас са знак, че не сте му безразлична. Зад това той крие слабостта си да се втурва в нови и непознати неща.

Риби Мъжът Риби винаги се представя като човек с „голямо сърце“, който винаги е готов да ви разбере и утеши. Но зад това се крие голяма мъка и тъга. На него му е трудно да живее в действителността. 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *