Топ теми

Как обичат хората, родени през зимата

Темперамента ни в любовта се определя от времето на годината, в която сме родени. Смята се, че не само нашият зодиакален знак, но и месеца на раждането ни влияе върху нашия характер и отношенията ни с половинката. Астролози разкриха как обичат хората, родени през зимните месеци.

Родените през декември Хората, родени през декември, обичат с цялото си сърце. Те не са склонни да променят, предадат или заблудят човека до себе си.

Родените през първия месец на зимата бързо свалят розовите очила. Колкото и да е болезнено за тях, те веднага прекратяват връзката си, след като осъзнаят, че тя ги прави нещастни.

Родените през януари Хората, родени през януари, подхождат към връзките си с нотка на рационалност и последователност. Те допускат любимия до себе си, едва след като се уверят, че може да му се вярва. И само когато потенциалният партньор премине теста, родените през януари започват да разкриват душата си и се предават на чувствата си. Тези хора не са склонни първи да признаят чувствата си. От тях не може да очаквате прекомерна емоционалност и плам на обществени места. Но това не означава, че не изпитват чувства към вас. Просто не искат да ги изразяват по този начин.

Родените през февруари Родените през февруари са ярки и романтични натури. Те са в състояние да извършат всякакви лудости заради любимия си. Но тези хора не обичат да страдат заради любовта. За тях това прекрасно чувство е източник единствено на радостни емоции. Хората, родени през февруари, не понасят да бъдат прекалено контролирани от партньорите си. Те бързо губят интерес към онези, които се опитват да им отнемат свободата. Февруари е последният месец на зимата, последван от пролетта. Така че сърцата на хората, родени по това време, са малко по-топли от тези на хората, родени в началото на зимата.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *