Как обича всеки зодиакален знак

Астрологичното влияние определя как ще се развият отношенията с противоположния пол при различните зодии.

Овен

Овните се отличават с инициативност, емоционалност и плам. Те обичат да впечатляват любимия си и предпочитат действията пред думите. Животът на Овена е пълен с шеметни романси, но те знаят как да обичат истински.

Телец

Влюбен, чувствителният Телец търси утеха и спокойствие. Любовта му е силна и дълга, ако: от момента на запознанството, Телецът ще изпитва физическо влечение към партньора; вместо да флиртуват, двойката води интимни разговори; партньорът е искрен във връзката.

Близнаци

Влюбените мъже и жени Близнаци са общителни, бързо създават познанства и лесно намират общ език. За Близнаците е важна романтиката. Те обичат разходките под звездите, интимните разговори на свещи.

Рак

Емоционалните Раци, които вярват в истинската любов. Основно условие за щастлива връзка е пълното доверие. Раците не са агресивни в любовните афери, леко нерешителни и емоционално уязвими. Тези три зодии ще бъдат с разбито сърце през 2021 година

Лъв

Лъвът е свикнал да бъде най-добрият във всичко и копнее да види до себе си брилянтен партньор, с когото може да се гордее. Любимата на Лъва трябва да отговаря на неговите идеали.

Дева

Девата е зодия, която се отличава с внимание към детайла и способност да оценява прости неща. Семейният живот с Дева в ежедневието се развива чудесно. Девите трудно се отварят към хората, тъй като са интроверти. По-скоро биха били сами, отколкото с партньор, който не им отива.

Везни

Активните и весели Везни се нуждаят от партньор, подобен на себе си. Влюбени Везни: обожават зрелищни романтични постъпки, флирт и драма; рационално обмислят и претеглят възможното бъдеще с партньор; обичат да говорят за бъдещи планове; избягват критика и конфликти; Везните са зодия, която цени домашния уют, знае как да го създаде и обича голям и приятелски семеен кръг. Пазете се от тези хора, те са енергийни вампири

Скорпион

Скорпионът е най-влюбеният от водните знаци. Скорпионите са влюбени максималисти и вярват, че връзките трябва да бъдат придружени от фойерверки от чувства. Бързо се влюбва, но постигнал целта си, често тръгва да търси нов партньор.

Стрелец

Зодия Стрелец е независим и самостоятелен. Стрелецът е зодия, която цени свободата преди всичко, дори в любовта, изисква да му остави колкото се може повече лично пространство. Влюбените Стрелци са 100% честни и очакват същото от партньор.

Козирог

Козирогът е зодия, която приема любовта много сериозно. Този знак оценява отдадеността, амбицията и постоянството у хората. За Козирозите е важно партньорът да остане искрен и честен. Ако се чувства фалшив, ще спре да се доверява завинаги.

Водолей

Представителят на зодия Водолей възприема любовта като прекрасна приказка. За да поддържа огън в една връзка, той се нуждае от интриги и загадъчност. В същото време Водолеят се нуждае от разбиране и свобода. Представители на знака в партньор търсят надежден приятел, с когото ще им бъде интересно и забавно. Влюбените Водолеи са непредсказуеми и енергични, способни на луди действия.

Риби

Рибите идеализират любовните отношения. Те са романтични и сантиментални, така че очакват развитие на отношения като във филмите. Рибите не обичат да взимат решения и да вървят по течението на любовта. Когато срещнат взаимна любов, те напълно се доверяват на партньора си и му подават ръка.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *