Как сами си пречим в откриването на г-н Идеален

В природата на жените е да търсят точния мъж, онзи господин Идеален през целия си живот. Колкото и да не ни се вярва, ние сами си пречим да го срещнем. Толкова сме вглъбени в търсенето, пресмятането на шансове, отмятането на критерии и куп други условности, че сами поставяме граница, преграда между нас и щастието в лицето на истинската любов.Как сами си пречим в намирането на идеалния партньор?

1. Подхождаме към срещите като към делови ангажимент.

Ако мислите за любовта като за бизнес, държите се хладно и не давате воля на чувствата си, г-н Идеален може и да си тръгне без дори да забележите. Чак след това ще си дадете сметка, че сте открили любовта, но тя е отлетяла.

2. Разчитате на списъка с качествата, не на сърцето си.

Като ви попитат какъв мъж търсите обикновено казвате или тривиалните неща – интелигентен, забавен, финансово стабилен, или разчитате на тайния си списък с качества, които вашият идеален партньор трябва да притежава.Така, отмятайки точка по точка дали човекът е достоен за вас, вие пропускате любовта. Тя не е само един безкраен чеклист, а много повече. Ако послушате сърцето си, ще откриете любовта по-лесно.

3. Не обръщате внимание на сайтовете за запознанства.

Много жени не гледат на сайтовете за запознанства сериозно. Те смятат, че да ползваш тези услуги е обидно. Е, дами, по-добре ли е да бездействате, вместо да си опитате късмета по интернет?

4. Избирате по височина, вместо по това дали ви прави щастливи.

Стереотипите, свързани с мъжката височина истински пречат на някои жени да обикнат половинките си. Някои дори са склонни да зарежат мъж или изобщо да не започнат връзка, ако той е нисък на ръст.

5. Избирате да говорите за евентуални проблеми, вместо да погледнете към хубавото.

Ако продължавате да се държите като истинска кралица на драмата, щастието и любовта със сигурност ще ви отминат. Нещото, което всички мъже мразят, е това, че жените непрекъснато говорят за евентуалните проблеми, които можете да имате. Дамите си падаме истински драма кралици, склонни сме да измисляме хиляди потенциални сценарии, в които разбиват сърцето ни.А най-голямата грешка е, че го казваме пред нашия неосъзнат господин Идеален. И той си тръгва, защото му писва. Край на историята.Така сами си правим лоша услуга, гонейки всички идеални мъже, вместо да прегърнем любовта от все сърце. az-jenata.bg

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *