Как се държат зодиакалните знаци, когато вече не ви обичат

Все зодиакален знак реагира различно при криза в отношенията. Когато чувствата отминат, едни запазват достойнство, други стават цинични и агресивни.

Овен: ледено студен

Не очаквайте от Овена да прояви топлота и нежност, когато чувствата му са охладнели. Той е изтъкан от огън и липсата на тръпка в отношенията е равносилна на липсата на интерес към партньора във всеки един смисъл.

Телец: не ви докосва

Телецът е любвеобилен. Когато спре да ви обича, той ще се опита да стои възможно най-далече буквално. Не очаквайте да ви прегърне, да хване ръката ви или нещо повече.

Близнаци: спира да говори

Близнаците са интелектуалци. Усетят ли отчуждение, спират да разговарят. Вече не им е интересно, споровете започват да ги дразнят и се затварят в себе си.

Рак: заяжда се

Ракът става заядлив и циничен, когато любовта му си отиде. Въпреки че може да бъде невероятен, когато е влюбен, заминат ли си “пеперудите” в стомаха, си заминава и възпитанието му.

Лъв: диктатор

Когато Лъвът спре да обича, целият свят разбира за това. Той се превръща в тираничен диктатор, раздава заповеди и изисква пълно подчинение.

Дева: само се оплаква

Капризната и взискателна Дева става истинско мрънкало, когато Купидон я изостави. Вечно е недоволна, винаги й е скучно, всичко я дразни.

Везни: става безразличен към проблемите ви

Везните губят интерес към вашите проблеми, когато загубят и интерес към любовта ви. Те се отчуждават много бързо и забравят за всичко, което ви е свързвало през годините.

Скорпион: затваря вратата на спалнята

Не очаквайте нищо от един Скорпион, който вече няма чувства. Той ще се държи ледено, ще внимава да не ви докосне случайно и ще ви даде хиляди знаци да си съберете багажа.

Стрелец: реагира много остро на различията

Ако си е затварял очите за различията ви в бонбонения ви период, след като любовта го изостави, той се превръща в истински критикар.

Козирог: става скъперник

Козирогът обича парите и първо на тях посяга, когато спре да ви обича. Ще започне да прави точна сметка на разходите и ще ограничи подаръците за вас.

Водолей: депресира се

Липсата на любов е изключително депресираща за един Водолей. Той е творческа личност и се нуждае от силни чувства, за да твори.

Риби: затваря се в себе си

Рибите са една от най-любящите и романтични зодии. Ето защо приемат много навътре охладнелите си чувства. Спрат ли да ви обичат, ще загубят всякакъв интерес към вас.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *