Как се обича „студена“ жена?

„Студената“ жена е загадъчна, с многопластова идентичност и привлича като магнит. Може би ви изглежда дистанцирана и хладна, но знайте, че тази жена пази сърцето си много добре.

„Студената“ жена може да действа така, сякаш няма емоции или се е научила да ги включва и изключва, когато пожелае. Тя ще ви дава малки парченца от себе си, залъгвайки ви с „трохички“, за да има време да се увери, че сте достатъчно безопасни. Не се бъркайте, че любовта я е направила студена, откъсната, по-малко доверчива и уязвима. Не, това са всички хора, които в някакъв етап са я предали, пише Iwoman.bg.

Знаете ли, че в някакъв момент от живота си „студената“ жена е била човек със сърце, който е играл на „всичко или нищо“? Може би, ако я бяхте срещнали тогава, бихте си помислили, че е наивна, безнадеждна романтичка, винаги готова да даде любов. Всичко, което тя искаше, беше някой да я обича така, както тя обича другите.

Но уви, „студената“ жена се натъкна на повтарящи се сценарии с множество романтични лабиринти, които след финалните надписи оставяха само болка. Тя се справи с нестабилни връзки с емоционално недостъпни хора с надеждата нещо да се промени. След всяко нараняващо преживяване тя пазеше сърцето си още по-силно и стана имунизирана срещу болката, вцепенена от разочарование. Тя се научи как да се защитава и построи телена ограда около сърцето си.

„Студената“ жена се е превърнала в ходещ детектор на лъжата. Тя наблюдава и анализира, за да прецени дали си струва да инвестира. Тя ще забележи всяко червено знамененце, усилията, които влагате, уважението, което получава. Ще ви даде много място, защото се ориентира в пространството твърде добре. За нея то е успокояващо – дистанцията е знак, че никой не може да нанесе вреда.

„Студената“ жена копнее за истинска личност. Някой, който ще е най-добрият й приятел и нейният любовник едновременно. Тя иска някой, с когото може да бъде себе си и някой, на когото може да се довери да бъде до нея както при върховете, така и при спадовете. Всеки има своя история. Не съдете жената, която използва главата над сърцето си.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *