Топ теми

Калин Сърменов се ошишка се зверски, удари 130 кила

Преди година директорът на Сатиричния театър Калин Сърменов стана татко за трети път, но изглежда така, все едно не жена му, а той е износил бебето. 57-годишният актьор драстично се е занемарил и ошишкал до критичните 130 кг.

Сърменов се появи на промоцията на юбилейната книга албум на Вежди Рашидов „Вежди”, а останалите гости с любопитство го заглеждаха. 6-месечното затваряне на театрите по време на пандемията от Ковид-19 и последвалото бездействие, очевидно са се отразили пагубно върху фигурата на иначе снажния театрал. Двуметровият исполин, нашумял с ролята на колоритния мафиот Михаил Михайлов-Милото в крими сериала „Под прикритие” се е ошишкал с поне 20 килограма, одумваха го останалите гости на светското парти.

За разлика от предишните му преобразявания, когато периодично актьорът ту пускаше брада, ту качваше мускулна маса заради различни роли в киното, този път така се е ошишкал, че е станал неузнаваем. Сърменов е оформил огромно шкембе, а в областта на корема се е сдобил с големи „любовни дръжки”. Цялото това пиршество на плът и телесни мазнини се допълва и от големи бузи и двойна гуша. Заради ошишкания му вид в момента никой не искал да ангажира в нови телевизионни проекти иначе талантливия актьор. 

Рязката промяна в телосложението обаче не притеснявала особено театралния шеф. Сърменов бил наясно, че наднорменото му тегло се дължи единствено на лежерния живот, който води и само въпрос на време и желание било отново да се втали, писа Уикенд. 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *