Refan-728×90-July-2019
Refan-728×90-July-2019
Refan-728×90-July-2019

Калмар на плоча

Нeобходими продукти

200 гр. калмар (1 цял калмар)
рукола
зехтин
фреш лимон
риган

Начин на приготвяне

Изчистете 200 гр. калмар (1 цял калмар). Осолете го само от едната страна и го разрежете по дължината, така, че да стане „гребенче“. Изпечете го на плоча или на скара до зачервяване. Поднесете го в чиния, в която предварително сте подготвили канапе от микс свежи салати с рукола. Залейте със студен дресинг – смес от зехтин, фреш лимон и риган.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *