HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Камата и доскорошният треньор на “Беласица” Джаич на приятелска раздумка

Ловеч, градът, който преплете съдбите на мегазвездата Христо Стоичков и доскорошния треньор на “Беласица” Николай Димитров-Джаич, стана арена на поредната среща между двамата приятели. На връщане от морето Камата чукнал среща на бившия си асистент в щаба на “оранжевите” от “Литекс” и дуетът се събрал в града с Покрития мост на Колю Фичето.
В приятелска раздумка минал обядът в местно заведение, където Стоичков начаса привлякъл интереса на клиентите. Естествено, властващата тема в разговорите между Камата и Джаич е бил футболът, Стоичков с часове разказвал за обиколките си из Мексико, където коментирал играта за медийния мастодонт “Телевиса”. Ицо споделил и как върви подготовката за мача в Стара Загора, където на 20.09. той пристига заедно със звездните си съотборници от “дрийм тима” на покойния Йохан Кройф. Не била подмината и темата за предстоящия футболен турнир “Еспо 2017”, който ще се проведе в столицата на Казахстан – Астана, на 05-06.08. на който футболист №1 на България ще си партнира със световни майстори като Яри Литманен, Жан-Пиер Папен, Марко Девекио, Дино Баджо, Ернан Креспо и още плеяда звезди, като фронтмен на събитието естествено ще бъде Христо Стоичков.
“Прекарахме си чудесно, приятелството ни с Ицо датира от доста години. Поговорихме си надълго и нашироко, с Ицо винаги е интересно. След вкусния обяд и чаша кафе си пожелахме до нови срещи и потеглихме – аз за Петрич, той за София и оттам за Казахстан”, обясни Джаич, който все още не е приел ново треньорско предизвикателство след раздялата си с “Бела”, макар че съществуват подобни варианти както за чужбина, така и у нас.
СТАНЧО СТАНЧЕВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *