Камерън Диас разкри защо се отказа от актьорството

Камерън Диас разкри за решението си да се оттегли от актьорството и как това й е помогнало да намери покой, предаде БГНЕС. 47-годишната актриса не е участвала във филм от римейка на „Ани“ през 2014 г., в който тя играе ролята на госпожица Ханиган.

Диаз призна, че се е почувствала така, сякаш е преобразила част от живота си, когато се е отдалечила от Холивуд. Звездата от „Ангелите на Чарли“ се почувствала изморена от светлината на прожекторите и знаела, че трябва да направи нещо.

Камерън беше попитана от своята приятелка Гуинет Полтроу, която също вече не играе във филми, в предаването й „In Goop Health“ как се чувства, след като се е отказала от актьорството.

„Мир. Мир в душата ми, защото най-накрая се грижа за себе си. Толкова е уморително да се работи на това ниво и да бъдеш толкова известен. Погледнах живота си и видях, че когато правиш филм, това е перфектното извинение да те притежават. Ти си там 12 часа на ден месеци наред. Нямаш време за нищо друго. Разбрах, че съм предала части от живота си на всички тези хора и трябваше да си го върна.”, обясни Камерън Диас.

Въпреки това звездата от „Ваканцията“, която роди първото си дете – дъщеря си Радикс, от съпруга си рок звездата Бенджи Мадън преди малко повече от шест месеца, не изключи връщане във филмовия бизнес в бъдеще.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *