Кампанията „ЗА ДА НИ ИМА“ на финалната права!

Едва ли някой някога е мислил, че една малка молекула каквато е тази на Ковид-19 ще преобърне човечеството. Четири месеца светът се бори с новата зараза, всички сили и средства са насочени към лечението и търсенето на ваксина срещу този смъртоносен вирус.

Ние като медия с подкрепата на всички колеги бяхме длъжни да помогнем с каквото можем, затова организирахме кампанията „ЗА ДА НИ ИМА“, която цели набирането на средства за закупуването на 10 броя респиратори за МБАЛ Благоевград. Областната болница е разпределена от щаба да приема най-тежките случаи.

Медиите много често сме хулени, че поднасяме на обществото само лошо новини, особено в последните месеци, тъй като всеки ден изнасяхме актуална информация за броя на заболелите, броя на починалите и т.н.

Но наш обществен дълг е и да помагаме, да даваме сили и надежда.

Ето защо Ви призоваваме да участвате в тази инициатива, не забравяйте, че с всеки малък жест се спасява един човешки живот, а с такава постъпка означава, че сме спасили и целия човешки свят.

Не забравяйте, че  с всеки дарен лев помагате не само на болните от Ковид-19, но и на медиците, които се борят със заразата, защото тази апаратура е от първа необходимост при лечението.

Подкрепете кампанията „ЗА ДА НИ ИМА“ , в платформата на Хелпкарма.

Повече информация за инициативата можете да откриете на нашият уеб сайт: www.zadaniima.com

Знаем, че времената, в които живеем са трудни и тежки, освен опасната зараза светът влиза и във финансова криза, затова благодарим на всички дарители, които се включиха с парични средства.

Не забравяйте въпреки, че част от мерките се отпаднаха, опасността все още не е отминала. Ето защо не трябва отпускане- За да ни има.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *