Кандидатът за кмет Андон Тодоров: Дойде моментът! ЩЕ СПАСИМ ЛИ БЛАГОЕВГРАД, ВИЕ РЕШАВАТЕ! АЗ СЪМ С ВАС И НЯМА ДА ВИ ПРЕДАМ!

Скъпи съграждани,

Дойде денят, в който трябва да решим:

Искаме ли да спрем упадъка на Благоевград?

Искаме ли децата ни да растат тук, в родния ни град?

Искаме ли родителите ни да живеят достоен живот в Благоевград?

Искаме ли да имаме работа в Благоевград и добро заплащане?

Искаме ли да дишаме чист въздух?

Искаме ли в детските градини по-добри условия за нашите деца?

Искаме ли Благоевград да върне славата си на образователен център, училищата и вузовете да са пълни с ученици и студенти?

Искаме ли изкореняване на корупцията на всички нива в община Благоевград?

Всеки един от нас иска точно това, но е загубил вярата и надеждата, че е възможно. Но сега е моментът да повярвате, че заедно можем да постигнем дългоочакваната положителна промяна за Благоевград. Аз имам куража да сложа край на ерата Камбитов-Тасков и да възродя Благоевград. Затова ви призовавам: Гласувайте! Забравете за страха. Излезте да гласувате! Само така можем да променим нещо, квадратчето не подкрепям никого работи за същите тези, които искаме да сменим. Силата е в обединението на гражданите около  каузата на коалиция „Партия на ЗЕЛЕНИТЕ (ВОЛЯ)“: Справедливост за Благоевград! Много сме и сме по-силни от парите и властта. Нека докажем, че ние искаме и можем да превърнем Благоевград в по-добро място за живеене за нашите деца!

Призовавам всички членове и симпатизанти на ГЕРБ, на БСП и всички партийно необвързани и недоволни от управлението на модела Камбитов- Тасков: Гласувайте за спасението на Благоевград!

Андон Тодоров,

кандидат за кмет на Благоевград

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *