Кандидатът за кмет на ГЕРБ Калин Гелев: Стабилизирахме финансово община Сапарева баня и я превърнахме в по-добро място за живеене и бизнес

Стотици членове, симпатизанти и граждани на община Сапарева баня с бурни възгласи ПОБЕДА посрещнаха тази вечер кандидатите на ПП ГЕРБ за участие в местната власт.

Пред присъстващите кандидатът за кмет на общината Калин Гелев представи кандидатите за съветници и за кметове на населени места от ПП ГЕРБ поименно, като призова за подкрепа, за да продължи ускореното развитие и благоустрояване на родния им край.


Уважаеми съграждани,

изминаха неусетно четири години от нашата съвместна работа.

Ако за мен те се измерват с вашето доверие, от политическа гледна точка това е мандатът, през който ни поверихте управлението на нашата община.

Убеден съм, нашето открито и откровено отношение към всички  вас превърна Сапарева баня в по-добро място за живеене, в стабилна и силна община. Община, която е надежден партньор и която се ползва с повече доверие и уважение от всички вас, както и от държавните институции.

Нашите усилия и стратегията за налагане на някои  непопулярни мерки доведе до реализирането на икономии, които ни позволяват да излезем от оздравителния план за финансовото стабилизиране на общината. Видимата страна на нашите усилия дава плодове сега,  в края на мандата ни.

Резултатът от всички мерки ще се усети най-вече през предстоящия мандат.

Създали сме условия и възможности Сапарева баня да се самоиздържа и да се развива безпроблемно и с ускорени темпове.

Приемствеността и последователността в политиката ни  за развитието на общината се вижда  в целесъобразното използване на свободните терени и пространства, в по- високата събираемост на данъци и такси от всички граждани и фирми.

Основна ценност на нашето, и смело мога да кажа – моето управление, си остават хората. Стремим се да съхраним вярата ви в по-доброто бъдеще чрез равни възможности за всички граждани, независимо от тяхната вяра и политическа  принадлежност.

Вярвам, че отговорихме на вашите очаквания за откритост и честност при назначенията в Общинска администрация, без да се водим от теснопартийни интереси.

Работата ми като кмет, както и на администрацията, никога не е била подчинена на партийни пристрастия и залитания.

Убеден съм, че съм създал атмосфера на търпимост, сдържаност и доверие при работата и обслужването на всички граждани, независимо от тяхната политическа принадлежност и различен етнос.

Осигурихме достъп до всички ресурси, с които разполага общината, на широк кръг от заинтересовани фирми и граждани, желаещи Сапарева баня да просперира и да се развива с бързи темпове.

Бъдещето на общината е в надграждането и създаването на по- добра инфраструктура и достъпност до Сапарева баня и курорта Паничище, само след броени месеци ще приключи ремонтът на така нареченото Самоковско шосе и пътуването до Сапарева баня ще бъде още по-лесно и бързо.

Нека създадем усещането у нашите гости, че те са основната ни грижа на нас, като домакини, спомагащи за тяхната отмора и безгрижие.

Да оставим у всеки турист и гост на нашата община носталгия и стремеж пак да ни посети и се отдаде  на незабравими преживявания.

Всичко това е  благодарение на вас и вашите усилия.

Нуждаем се отново от вашата подкрепа, за да продължим заедно по пътя на благополучието за нашето родно място и за всички вас.

 Работа, работа и пак работа за всички и много усилия и късмет със здраве и кураж ви желая по вълнуващия път на живота!!!

                                                             Благодаря ви!

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *