Кандидатът за кмет на „Демократична България” д-р Виктория Каракостова: Нямам дългове и кредити, имам достатъчно, за да не присвоявам, Благоевград е болен, знам как да се излекува!

Д-р Виктория Каракостова се регистрира като кандидат за кмет от „Демократична България“ на частичните избори в Благоевград. Подкрепа към нейната кандидатура изразиха съпредседателите на коалицията ген. Атанас Атанасов и Христо Иванов, които вчера присъстваха на регистрацията в ОИК, както и членове и симпатизанти на трите партии ДСБ, „Да България” и „Зелено движение”.

„За мен е чест да съм кандидат за кмет на „Демократична България“ на частичните избори в Благоевград. Това е коалиция, представляваща градската десница, която защитава интересите на дребния и среден бизнес, което е изключително важно за развитието на Благоевград. За разлика от други кандидати, аз съм родена и израснала на площад „Македония“. Имам 40-годишен опит като лекар, общувам с много хора и проблемите на града са ми до болка познати, аз боледувам за него. Благоевград е болен във всяко едно отношение. Трябва да се лекува и аз знам как. Един кмет на община трябва да работи за благосъстоянието на гражданите, а не гражданите да работят за благосъстоянието на кмета. Аз нямам дългове, нямам кредити, имам достатъчно, за да не присвоявам”, обяви д-р Виктория Каракостова. Убедени сме, че ако кандидатът на „Демократична България“ получи доверието на хората и бъде избран за кмет, Благоевград ще има свободно и добро управление, а парите на общината ще бъдат разпределени справедливо, заявиха лидерите на коалицията.

БЕТИНА АПОСТОЛОВА

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

1 Коментар

  1. Петър

    Демократична България са едно ненужно образувание в.родната политика, защитаващо единствено корпоративните интереси на спонсорите си.

    Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *