Кандидатът за кмет на община Сапарева баня от ПП ГЕРБ Калин Гелев: Работим в интерес на всяко населено място

“Винаги сме работили в интерес на всяко населено място от общината”, това заяви по време на срещите с жителите на селата Сапарево, Овчарци и Ресилово кандидатът за кмет втори мандат на община Сапарева баня от ПП ГЕРБ Калин Гелев. На срещите присъстваха и кандидатите за съветници от листата на ГЕРБ Иван Куйов, Николай Мертекчийски, Калин Базиргянов, Евелина Гиздова, Любен Кръстев, Мишел Виячева, Любомир Георгиев и Теодора Цветанова.

“Три години с екипа ми работихме в посока оздравяване и стабилизиране финансовото състояние на общината, знаете как я заварихме. Успяхме да излезем от оздравителния план и през последната година това стана видимо”, посочи по време на срещата Калин Гелев.

Той обясни, че за това кратко време са изградени и започнати няколко значими за цялата община проекти. Гелев отбеляза, че вече са подменени водопроводът и канализацията на повече от 8 улици в обшината и се асфалтират 15, предоставени са нови кофи за смет, осигурен е топъл обяд на нуждаещите се и лични асистенти за хората в неравностойно положение, изградени са нови водохващания и довеждащи водопроводи в селата Овчарци и Ресилово, както и нов резервоар за питейна вода.

На срещите присъстваха и кандидатите за кмет втори мандат на с. Сапарево Йордан Йорданов и на с. Овчарци Йордан Куйов, и кандидат-кметът за Ресилово Мариана Доцина. Пред съгражданите си Гелев отбеляза, че освен положения нов асфалт и тротоари, предстои да бъде изградено кръгово кръстовище и да се ремонтират детските градини.

Калин Гелев заяви, че има одобрени проекти за рехабилитация на парка, реконструкция на довеждащ водопровод от р. Прав Искър и за изграждане на нова спортна площадка в с. Сапарево. На срещата в с. Ресилово младежите се оплакаха, че нямат стадион, Гелев обеща да помогне за решаването на проблема и благодари на присъстващите при срещите за оказаното доверие през целия му мандат.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *