Кандидатът за народен представител Александър Манолев: Минималната работна заплата ще нарасне на 650 лв. при управление на ГЕРБ

Политическа партия ГЕРБ се ангажира с постепенно увеличение на минималната работна заплата, като в рамките на следващ управленски мандат тя ще нарасне на 650 лв. Това каза кандидатът за народен представител в Благоевградска област Александър Манолев по време на среща със заетите в шивашката индустрия.

„Единственият път за бъдещето на България е увеличаване на доходите на населението. Но това трябва да стане постепенно и като се създадат повече възможности за работодателите“, посочи Александър Манолев. По думите му Сандански и регионът имат много добри перспективи за развитие на леката промишленост, като с изграждането на АМ „Струма“ ще се даде нов икономически тласък. „По-бързо придвижване означава повече поръчки, инвестиции и нови работни места. Затова основен ангажимент на ГЕРБ е бързото завършване на магистралата –  нещо, което ще бъде и основен приоритет в моята работа“, допълни той.

„Трябва да се стремим да разширим позициите, които Вие с Вашите усилия извоювахте в шивашката индустрия и да привлечем повече инвестиции и поръчки от Централна и Западна Европа“, подчерта той. Заетите в сектора са доказали, че могат да отговорят на изискванията и на най-взискателните клиенти, а по-висококачествено производство означава и по-добро заплащане, стана ясно от думите му.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

4 Коментара

  1. Сирма

    Много ме грабва този човек. Толкова е конкретен и казва неща, в които ако не е сигурен няма как да си измисли! Просто моят глас е за него!

    Отговор
  2. Дани

    Единственият начин е този -нови работни места, по-високи доходи и дейни хора като Александър Манолев иначе сме обречени.

    Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *