HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Кандидат-депутатът на ГЕРБ д-р Е. Тончев пред препълнена зала в Разлог: Ще работим за по-качествено, по-достъпно здравеопазване, зачитащо достойнството на хората

„Ще съдействам изцяло на община Разлог да реализира амбициозните си планове, насочени към хората”, това каза в речта си по време на закриването на предизборната кампания на ГЕРБ в Разлог кандидатът за депутат д-р Емил Тончев. Присъства и координаторът на ГЕРБ за Благоевградска област Даниела Савеклиева, която също е кандидат-депутат. Двамата бяха посрещнати с бурни аплодисменти от стотиците хора, препълнили салона на читалище „15 септември 1903-1909 г.“.

„Съзнавам голямата отговорност да застана тук пред вас очи в очи, лице в лице и да поискам вашата подкрепа за предстоящите избори. Предлагам ви един честен договор между вас, хората – суверенът на държавата, и един човек, който смея да заявя, че винаги е поставял обществения интерес пред личния. Затова ви моля в името на едно по-качествено, по-достъпно, по-хуманно здравеопазване, зачитащо правата и достойнството на хората, да гласувате доверие на ГЕРБ и да ни дадете шанса да защитим тези ценности”, каза д-р Тончев.

„Тази пълна зала ми дава увереност, че ще извоюваме поредната си победа, защото всички ние сме силният отбор, отборът победител. Убедена съм, че изборът на ГЕРБ е единственият правилен за бъдещето на страната ни. ПП ГЕРБ е доказала, че може да управлява, ние от ГЕРБ спазваме обещанията си, не говорим популистки, не манипулираме. Ангажираме се с това, което можем да направим”, каза Даниела Савеклиева.

Кметът на Разлог инж. Красимир Герчев и председателят на ОбС д-р Мария Копанарова призоваха хората да заложат на опита и професионализма.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *