Кандидат-кметът на ПП МИР за Благоевград Албина Анева-Томова: Приятели, лъжат ви, че мачът в неделя е свирен. Резултатът зависи от вас!

Ако се доверите на мен и екипа ми, гарантирам управление без фалшиви фойерверки, привилегировани фирми и бизнесмени от приятелски кръг

Уважаеми благоевградчани, приятели,
В края сме на една предизборна кампания, която ще остане в историята с 12-те тона бюлетини, колкото бяха измерени за Първи Благоевградски многомандатен избирателен район, повсеместната кражба на идеи и предизборни платформи от страна на някои т.нар. кандидати за кметове и слуховете, че част от колегите плащат по 120 лв. на изборен глас, като са обещали, ако стигнат до балотажа, да броят по още 200 лв. на човек.

Недостойно. Пошло. Гнусно. И се срамувам, че името ми се споменава наред с имената на същите „колеги“, превърнали изборите в едно огромно тържище.
Пълно клише е да обяснявам на вас, избирателите, че със 120 лв. не можете да си оправите живота.
Да, с тези пари ще си купите каймата за един месец напред, но ще останат още 47 месеца от 4-годишния мандат на този, който купи гласа ви, и в тях всичко ще си остане постарому. Нито дупките по улицата ви ще бъдат запълнени, нито лампата пред дома ви ще светне, нито ще успеете да си намерите работа.

Защото този, който ви даде 120-те лв., влиза във властта, за да си избие парите, че и да прибере нещо в личната си банкова сметка. Ще го направи чрез някоя обществена поръчка, ПУП за строеж на кооперация в градинката пред кооперацията ви или с комисиони. С други думи, ще ви даде 120, а ще измъкне от джоба ви 1200 лв. – парите, с които улицата ви щеше да бъде асфалтирана, за да не си трошите колата и краката, а децата ви щяха да ходят на детска градина, без да плащат такса.

Опитват се и да ви обезверят и откажат от избор с твърдения, че всичко е безсмислено и предрешено, че „мачът е свирен“, както и с ширещите се слухове, че в крайна сметка всичко ще се реши от членовете на секционните избирателни комисии при финалното преброяване на бюлетините. Но тези, които ви заливат с такива твърдения и слухове, забравят, че крайния резултат от този „мач“ го определяте все пак вие, а не те.

Приятели,
Абревиатурата на партията, в която не членувам, но която издигна кандидатурата ми за кмет на обичания от нас Благоевград, е МИР – „Морал, Инициативност, Родолюбие“. Това са трите принципа, върху които изградих и досегашния си живот, те бяха в основата на работата ми като адвокат и като общински съветник 4 мандата, те ще бъдат водещи за мен и в дейността ми като кмет на Благоевград, ако получа доверието ви. Няма да ви призовавам да гласувате за мен, няма да ви атакувам в оставащите броени дни до изборите с предизборни плакати на електронните пощи и телефоните, няма да ви обещавам океан от чудеса и че ще превърна за 4 години Благоевград в Хонконг. Ще ви помоля само да си помислите дали искате животът ви да остане същият, или да се промени към по-добро. И ако искате промяна, гласувайте в неделя за нея.

Това, което аз мога да ви предложа, не са 120 лв., а безкористна денонощна работа от страна на мен и екипа ми, за да се отлепим от дъното на мизерията, в която сме затънали. Гарантирам ви, че в управлението ми няма да има фалшивите фойерверки, привилегировани фирми и бизнесмени от приятелски кръг. Доказателство за това са и съветниците от листата на партия МИР, сред които няма нито един новобогаташ, политически номад или корумпиран лумпен.

В 15-членната листа за общински съветници са опозиционерката с несломим дух Злата Ризова, Валери Манов – специалист в областта на енергетиката, протестърът Явор Жерев, доказаният специалист гинеколог д-р Антоанета Баракова, студентката Валентина Мишева, инж. Александър Коюмджиев – специалист в автотранспорта, юристът Милена Берова-Перчеклийска, собственикът на шивашко предприятие Манол Попов, служителката Полина Каменова, преподавателят в Югозападния университет гл. ас. Антон Манчев, медицинската сестра Евгения Костова-Байова, младият спортен деятел Стефан Марков, специалистът по транспорт Павел Юручки, както и търговецът Иван Георгиев Шумаров. Част от нас познавате, други не. Общото между всички ни е, че сме обикновени хора, всеки специалист в своята област, готови да работим за промяната в нашия град.

Скъпи съграждани,
Изборите дойдоха. Вярвам, че този път не само ще проявите инициативност и ще излезете всички до урните, но и ще направите най-правилния избор – за едно морално управление на града, който всички обичаме.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *