КАПАНЪТ В ПИРИНСКО ЩРАКНА! Хероин вкара петричанин в ареста, марихуана изяде главата на други трима

От полицейски служители на ОДМВР-Благоевград бе проведена акция по линия на противодействие на съхранението и разпространението на наркотични вещества, при която е констатирано следното:

На 23.02.2017г. в гр.Петрич, от полицейски служители на РУ-Петрич, е извършена проверка на Д.К./31г./ от гр.Петрич, при която е открит и иззет около 2 грама хероин. Същият е задържан със заповед за задържане до 24 часа. Уведомена е РП-Петрич.

На 23.02.2017г. около 10:00 часа в с.Огняново, общ.Гърмен е извършена проверка на лек автомобил „Мерцедес“, управляван от И.Ч./26г./ от с.Дебрен, общ.Гърмен. В хода на проверката е намерена и иззета около 1,6 грама тревиста маса, реагираща положително на канабис. И.Ч. е задържан със заповед за задържане до 24 часа. Образувано е досъдебно производство.

На 23.02.2017г. около 13:00 часа в гр.Хаджидимово е извършена проверка на лек автомобил „Опел Мерива“, управляван от И.С./31г./ от гр.Хаджидимово. В  хода на проверката, у И.С. е намерена и иззета около 7,23 грама тревиста маса, реагираща положително на канабис. За случая е уведомена РП-Гоце Делчев.

На 23.02.2017г. около 13:00 часа в гр.Хаджидимово е извършена проверка на къща, обитавана от 32-годишен мъж от гр.Хаджидимово. Открит и иззет е полиетиленов плик с около 1,27 грама тревиста маса, която след направен полеви тест е реагирала положително на канабис.  Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *