Капитаните на „Интер“ и младите трикольори вдигнаха наздравици на хандбален рожден ден в Благоевград

Хандбалните капитани на „Интер“ /Бл/ Васил Колев и на българските юноши старша възраст Валентин Митев, който е кадър на благоевградския клуб, вдигаха наздравици на рожден ден в областния център на Пиринско. 19 години навърши лидерът на младите трикольори /четвъртият отдясно на снимката/, който почерпи в приятелска компания 48 часа преди да излети за Белгия, където се състезава във втородивизионния „Юнион Бейноаз“.

Сред гостите бяха нежната половинка на рожденика – националката Маринела Панайотова /в средата/, която е сред водещите реализаторки в родната „А“ група с екипа на „Шумен-98“, братът на В. Митев – Димитър Митев, пивотът на „Интер“ Юлиян Ораков и съекипникът му в благоевградския тим Калин Тодоров. С малко закъснение към веселбата се присъединиха вратарите от школата на треньорката Софка Арабаджиева – Николай Чаков и Мартин Попов.

„Позакъснях с поканите и не всички приятели успяха да дойдат в заведението, но се надявам догодина да подобря организацията“, коментира В. Митев. Неговият „Юнион Бейноаз“ зимува на трето място в класирането, а след седмица приема в първия си мач за годината четвъртия в подреждането „Сейнт Трюден“.

ИВАН ДЕЛЧЕВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *