Топ теми

Капитанът на „Вихрен” Ал. Якимов открадна сърцето на красивата Станислава и с радост напусна клуба на ергените

Капитанът на “Вихрен” Александър Якимов и любимата му Станислава Вачкова се врекоха във вярност на скромен ритуал, на който присъстваха само родителите на младоженците, стоматологът Крум Якимов, който е брат на Сашо, със семейството си, както и сестрата на булката с нейния приятел.

“Убедих се, че не боли, това и споделих с приятелите си, които все още не се решават на тази съдбоносна стъпка. Всъщност само се разписахме с бъдещата госпожа Якимова, която е от Бургас, а голяма и пищна сватба, каквато се полага по нашия край, ще вдигнем в по-подходящ момент, когато пандемията отмине”, сподели щастливият младоженец.

Видимо 32-годишният полузащитник се е разписал резултатно в най-важния мач от живота си, защото двойката очаква своята първа рожба. “След няколко месеца, живот и здраве, е наред да се случи най-хубавият момент в живота ни като младо семейство, когато ще се появи нашето бебе. Дай, Боже, всекиму”, потвърди Александър Якимов, който с радост напусна клуба на ергените, а след като открадна сърцето на красавицата Станислава, с летящ плонж се гмурна в множеството на щастливо женените мъже.

Семейство Якимови отлага традиционното пътешествие за след същинското сватбено тържество, а в събота бившият играч на “Пирин” /Бл/, ЦСКА, “Ботев” /Враца/, “Локомотив” /Пловдив/, “Верея”, “Царско село” и “Беласица” вече като глава на семейство ще изведе с капитанската лента санданските детелини при гостуването им на “Ботев” /Ихтиман/.

СТАНЧО СТАНЧЕВ

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

2 Коментара

 1. [email protected]

  Струма жълтия кенеф поръчков

  Без тази важна новина неможах да се изсера качествено благодаря за лаксиращата ви джурналистика. Помага ми при изсирането.

  Струма жълтия кенеф на поръчка.

  Kuragata

  Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *