Капитанът на „Черно море“ В. Панайотов се венча за любимата си Катерина в родното Тешово, вдигнаха сватба на любимото си място – Белите скали

Капитанът на „Черно море“ Васил Панайотов сложи край на ергенския живот и сключи брак с дългогодишната си приятелка Катерина. Двамата се венчаха в емблематичната черква „Свети Димитър“ в хаджидимовското село Тешово, откъдето е родът на младоженеца. Купонът пък беше на едно от любимите места за отдих на двамата – в местността Белите скали, недалеч от Гоце Делчев. Освен мястото не случайно бе избрана и датата на сватбата на двамата влюбени, която съвпадна с лагера на настоящия тим на младоженеца в Банско, улеснило още повече присъствието на всички негови съекипници. На място бе и един от най-близките приятели на Васил Панайотов – бившият футболист на ЦСКА, „Берое“ и  „Ботев“ (Враца) Атанас Зехиров, а кумове бяха много близките до сърцата на младоженците семейство Гергана и Милко Александрови.


Васил Панайотов с майка си Диана и баща си Костадин

За отличното протичане на празничното събитие много усилия хвърлиха родителите на булката Радостина и Валентин Бончеви и на младоженеца – Костадин и Диана Панайотови. Всички те се постараха да изпълнят до последния детайл „плана“ за сватбата и да отменят младоженците в организацията, започвайки от ангажирането на мястото на събитието, през отличното меню и качествените питиета, до музиката.



Съекипниците на младоженеца на хорото /в средата/ Зе Гомеш

Тя бе повече от разнообразна, като отново със сериозна тежест бе местният елемент. За доброто настроение и изпълнение на всяко желание се погрижиха дъщерята на Николина Чакърдъкова – Мария, Георги Жбантов, Димитър Стефанов… За дискотечния тонус пък своя принос даде DJ Стоинков, съчетавайки трелите на евъргрийните с най-новите дискотечни композиции. От своя страна, гостите отвърнаха с неспирни танци, в които съотборниците на младоженеца от „Черно море“ показаха отново добър екипен синхрон и със сигурност оставиха доволен своя наставник Илиян Илиев от отличната си физическа подготовка.

Младоженката с баща си Валентин, майка си Радостина и брат си Кристиян

Специалистът също показа добра форма и познаване на тънкостите на македонските хора, както демонстрира и една от звездите на варненци – португалският футболист Зе Гомеш, който с лекота „хвана цаката“ и танцуваше под македонските ритми не по-лошо от самба. В купона с пълна сила се включи и братът на красивата младоженка Кристиян, който се весели до късни доби заедно с всички останали гости.

Васко и Катя с кумовете

 АЛЕКСАНДЪР ГЕОРГИЕВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *