СРЕЩАТА НА ВЛАСТТА И БИЗНЕСА ЗА АМ „СТРУМА“ В СИМИТЛИ ЗАПОЧНА Вицепремиерът Кр. Каракачанов: Не разбирам аргументите на псевдоеколозите за черния щъркел, бялата лястовица и краставата жаба

Току-що започна срещата, организирана от кмета на Симитли Апостол Апостолов за социално-икономическите ползи за региона покрай строителството на АМ „Струма“ в района. Минути преди това вицепремиерът Красимир Каракачанов заяви, че подкрепя изцяло кметовете в намеренията им за развитие на туризма, разкриване на втора кабинкова линия в Банско и всичко, което ще донесе ползи за икономически подем на региона.

Не разбирам аргументите на псевдоеколозите за черния щъркел, бялата лястовица и краставата жаба, които възпрепятстват изграждането на участъка в Кресненското дефиле, заяви Каракачанов.

На срещата присъстват граждани, кметове от региона, депутати, областният управител, зам.министри, шефът на АПИ Дончо Атанасов.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

5 Коментара

  1. Рупчин

    Каракачанов като вицепремиер може да сложи край на спекулациите на зелените лумпени. Заради тях всяка година умират невинни хора.Участъка в Кресненското дефиле е изключително опасен и там твърде често стават фатални произшествия.

    Отговори
  2. Димо

    Да вземат да спрат безчинствата на измислените еколози, че вече не се търпи!

    Отговори
  3. Николай

    И заради тези безумни аргументи на „еколозите“ загиват хора в дефилето, няма втори лифт в Банско и т.н.

    Отговори
  4. Summer

    Ха! Те само те си се разбират! За зелената идея съм, но всичко с разум и мяра!

    Отговори
  5. Полина

    Заради две животни да се жертват толкова човешки живота е тотален абсурд

    Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *