HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

СРЕЩАТА НА ВЛАСТТА И БИЗНЕСА ЗА АМ “СТРУМА” В СИМИТЛИ ЗАПОЧНА Вицепремиерът Кр. Каракачанов: Не разбирам аргументите на псевдоеколозите за черния щъркел, бялата лястовица и краставата жаба

Току-що започна срещата, организирана от кмета на Симитли Апостол Апостолов за социално-икономическите ползи за региона покрай строителството на АМ “Струма” в района. Минути преди това вицепремиерът Красимир Каракачанов заяви, че подкрепя изцяло кметовете в намеренията им за развитие на туризма, разкриване на втора кабинкова линия в Банско и всичко, което ще донесе ползи за икономически подем на региона.

Не разбирам аргументите на псевдоеколозите за черния щъркел, бялата лястовица и краставата жаба, които възпрепятстват изграждането на участъка в Кресненското дефиле, заяви Каракачанов.

На срещата присъстват граждани, кметове от региона, депутати, областният управител, зам.министри, шефът на АПИ Дончо Атанасов.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

5 Коментара

 1. Рупчин

  Каракачанов като вицепремиер може да сложи край на спекулациите на зелените лумпени. Заради тях всяка година умират невинни хора.Участъка в Кресненското дефиле е изключително опасен и там твърде често стават фатални произшествия.

  Отговор
 2. Димо

  Да вземат да спрат безчинствата на измислените еколози, че вече не се търпи!

  Отговор
 3. Николай

  И заради тези безумни аргументи на “еколозите” загиват хора в дефилето, няма втори лифт в Банско и т.н.

  Отговор
 4. Summer

  Ха! Те само те си се разбират! За зелената идея съм, но всичко с разум и мяра!

  Отговор
 5. Полина

  Заради две животни да се жертват толкова човешки живота е тотален абсурд

  Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *