Каракачанов подкрепи кандидат-кмета Иван Ризов: ВМРО навсякъде се бори за победа!

Кандидатът-кметът на ВМРО за Благоевград  Иван Ризов получи подкрепата на вицепремиера и председател на партията Красимир Каракачанов. В събота министърът на отбраната пристигна в Благоевград, където се включи в честванията по повод празника на града – 5 октомври.

Каракачанов, Ризов и кандидати за общински съветници от ВМРО се поклониха пред паметника на Македоно-Одринското опълчение и сведоха глава в знак на почит към героите, дали живота си за свободата на Благоевград и обединението на отечеството.

“Плътно заставам зад решението на местната организация на ВМРО да издигне за кандидат-кмет на Благоевград Иван Ризов. Вярвам, че те са направили правилния избор, и съм убеден в успеха на нашия кандидат. ВМРО навсякъде се бори за победа, а не просто участва в тези избори”, заяви Красимир Каракачанов.

Иван Ризов получи още една ценна подкрепа. Националното сдружение на клубовете на запасното войнство “За честта на пагона” заяви, че безрезервно застава зад кандидат-кмета на ВМРО.

„Живеем в сложно време, всекидневно сме изправени пред трудности, предизвикателства и заплаха. Ще подкрепим ВМРО – символ на патриотичната сила, която очакваме да постигне високи резултати на предстоящите местни избори на 27 октомври. Отново заставам зад идеята за по-сигурно бъдеще, защото силното и патриотично местно управление ще доведе до устойчиво развитие на цялата българска държава”, увери ген.-лейтенант о.з. Петър Илиев, председател на НЗКЗВ „За честта на пагона“. Той призова всички воини от запаса и резерва да подкрепят ИВАН РИЗОВ за кмет на град Благоевград.

„Ние, които сме положили клетва пред народа и родината си, не ще жалим усилия за единението и просперитета на нацията“, подчерта  Петър Илиев.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *