Карди Би се отказа от развода

Kарди Би  официално се отказа от развода с Офсет.

През септември изпълнителката на “Bodak Yellow” подаде документи за развод, но сега е решила да остане с рапъра и е попълнила нови документи, за да стопира процедурата по развода, съобщават от “TMZ”.

На 11 октомври певицата отпразнува своя 28-и рожден ден и се видя, че Офсет е бил сред гостите, въпреки че тогава двамата бяха разделени. От “TMZ” пък публикуваха няколко снимки, на които се вижда как Карди Би и Офсет се целуват. А рапърът сподели видео, на което се вижда как певицата танцува върху него.

Източници твърдяха, че причина за искането на развод са изневери.

“Той твърдеше пред нея, че не е изневерявал, но много момичета направиха признания. Карди търпя достатъчно и реши да подаде документи”, споделя източник на “E!”

“Офсет общо-взето изневеряваше през цялото време, докато те бяха заедно. Но Карди не обръщаше внимание на това, заради детето. А и тя не искаше да бъде засрамена. Но търпя достатъчно”, казва източник на “People”.

Потребители на социалните мрежи критикуваха Карди за решението ѝ отново да прости на рапъра и да се събере с него.

Двамата имат 2-годишна дъщеря Кълчър и през 2018 г. се бяха разделили за кратко, тъй като се твърдеше, че Офсет е изневерил на певицата с танцьорка.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *