КАРИЕРА! Експертът по строителство в община Сандански Кирилка Стойчева започва работа на втори договор в МРРБ

Експертът по строителство в дирекция „Устройство на територията и инфраструктурата” в община Сандански инж. Кирилка Стойчева вече ще работи на 4-часов трудов договор в курортната община. Тя е сключила друг договор за работа на 4 часа в Министерството на регионалното развитие и благоустройство като експерт. К. Стойчева потвърди новината за кариерното си израстване.

„Обичам си работата, отдаде ми се шанс и реших този път да не го пропусна. Преди години имах предложение за работа в София. Но тогава отказах. След време осъзнах, че съм допуснала грешка. Но съдбата сега отново е благосклонна към мен. Да, започнах работа в МРРБ на 4-часов работен ден. Засега ще остана да работя и в община Сандански. Не знам докога, но трябва да приключа проектите, по които работя”, заключи К. Стойчева.

При предишния кмет на Сандански К. Стойчева работи по няколко проекта, които община Сандански спечели и те се изпълняват в момента. К. Стойчева бе назначена на работа в дирекция „Устройство на територията и инфраструктурата” в община Сандански по времето, когато кмет бе Кирил Котев. Преди това тя бе дългогодишен служител в община Струмяни, когато кмет бе Валентин Чиликов.

ЛИДИЯ МАНЕВА  

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *