Картофена салата с яйца и кашкавал

Продукти:
1 кг картофи
3 сварени яйца
4-5 супени лъжици майонеза
2 супени лъжици зехтин
1 връзка пресен лук
1 щипка смесена подправка за скара
150 г сирене
150 г кашкавал
1 кисела краставичка

Начин на приготвяне:
Сварете картофите без да ги белите. След като са готови ги изцедете и нарежете на едри кубчета. Поставете ги в дълбока купа за салата. Нарежете сварените яйца на полумесеци и ги прибавете към картофите. Нарежете лука на ситно, нарежете краставичката, настържете кашкавала и натрошете сиренето. Разбъркайте ги с картофите като прибавите и зехтина и майонезата.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *