Картофен хляб без мая

Необходими продукти:
• 600 гр картофи
• Сол
• Пипер
• Магданоз
• 1 яйце
• 160 гр брашно
• 40 гр пармезан
• Салам
• Сирене скаморца
• Зехтин

Начин на приготвяне:
Сварете картофите. Добавете солта, черния пипер, пармезана, яйцето, магданоза и разбъркайте всичко добре. Накрая омесете брашното, за да се получи плътно тесто. Изсипете малко олио в незалепващ тиган и сложете половината от тестото върху него, поставете отгоре салама и сирене скаморца (или всичко, което предпочитате) и покрийте с другата половина от тестото. Оставете го да се готви на слаб огън за около 12 минути на страна.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *